Slik får du reiseforsikringsbeviset på mobilen

Har du reiseforsikring, har du også et reiseforsikringsbevis. Men vet du hvor det er?

En gang i året får du tilsendt et nytt reiseforsikringsbevis i posten. For mange av oss blir forsikringsbeviset liggende på kjøkkenbenken helt til noen rydder det bort eller så blir det bare puttet rett i en skuff. Og hvem husker da på å ta det med på ferieturen?

Mobilen glemmer vi aldri
Hvis du fikk spørsmålet om hvor ofte du glemmer mobilen din, så ville du kanskje si nesten aldri. Så da tenkte vi; hvorfor ikke bare legge reiseforsikringsbeviset rett inn på mobilen? Da har du det med deg det på reise – helt automatisk.

En av de første i Norge
SpareBank 1 er en av de første bankene i Norge som nå tilbyr heldigital reiseforsikringsbevis i mobilbanken. Alle som har individuell reiseforsikring i SpareBank 1, kan laste ned reiseforsikringsbeviset på mobilen.

Fakta om reiseforsikringsbevis i mobilbanken

  • Reiseforsikring er tilgjengelig både i mobilbankappen og mobilsidene: https://m.sparebank1.no
  • Har du reiseforsikring i SpareBank 1, vil du kunne laste ned reiseforsikringsbeviset til mobilen din. Reiseforsikringsbeviset er tilgjengelig selv om du ikke er koblet til nettet. Hvis du ikke har reiseforsikring, kan du kjøpe det enkelt og raskt i mobilbanken.
  • Hvis du har behov for hjelp, kan du enkelt ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finnes i appen.
  • Du kan enkelt dele forsikringsbeviset (sende en kopi) på e-post til lege, familie etc. dersom det skulle være behov for dette. E-post genereres automatisk fra mobilen.

Flere får brukt for reiseforsikringsbeviset på reise
Fersk statistikk fra Finans Norge viser at erstatningene for reiseforsikring hittil i år er rekordhøye. For første kvartal i 2014 er erstatningsutbetalingene 29 prosent høyere enn for samme periode i fjor. Det er særlig utgifter i forbindelse med sykdom som øker mest – i tillegg til tyveri av reisegods.