Vinn en weekendtur til London! Del din beste reiseselfie på Instagram eller Facebook

Instagram-konkurransen varer fra 22. juni til 22. august 2014. Vinneren kåres mandag 1.september 2014. Premien er en weekendtur for to personer til verdensmetropolen London.

Slik kan du vinne – Ta bilde, tagg og del:

  1. Ta et bilde av deg selv (eller med venner) som viser hvor du er på ferie. Stedet kan være hva som helst, hvor som helst; en fjelltopp, storby, solfylt strand, sjarmerende utedo eller på en festival. Valget er ditt, knips i vei!
  2. Tagg bildet med #reiseselfie og #sparebank1
  3. Del bildet på Instagram og/eller Facebook.

Alle kan delta! Vinneren kåres 1. september. Jo flere bidrag du sender, jo større vinnersjanser har du (bare send inn så mange du vil)! Kreativitet belønnes.

Konkurranseregler
Bildekonkurransen er åpen for alle – også du som ikke er kunde i SpareBank 1. Du kan sende inn så mange bilder du vil.

Juryen består av representanter fra SpareBank 1 Forsikring og Kitchen reklamebyrå. Når vi plukker vinneren, legger vi vekt på kreativitet og hvor godt bildet passer til uttrykket «#reiseselfie og #sparebank1».

Når du merker et bilde med #reiseselfie og #sparebank1, er du automatisk med i konkurransen og godtar vilkårene for å være med. Hvis du har lukket profil på Instagram, må du åpne den mens konkurransen pågår. På Facebook må personverninnstillingen på bildet settes til «Offentlig». Vinneren blir kontaktet og offentliggjort på Facebook og Instagram.

Du må selv være med på bilde. Er det andre personer med på bildet? Husk å spørre dem om det er greit at du sender inn bildet. Ved å delta i konkurransen, gir du samtykke til at SpareBank 1 kan bruke bildet i kommersiell sammenheng som f.eks på sosiale medier, annonser eller lignende.

Lykke til 🙂