Jippi! Verdensnyhet fra mCASH – betal med tastaturet

– Dette er vår viktigste lansering siden SpareBank 1 kjøpte mCASH. Med det nye mCASH-tastaturet tar vi vennebetaling ett skritt videre, ved å smelte sosial kommunikasjon og betaling sammen i en opplevelse. Dette er virkelig sosial betaling på ekte, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i mCASH.  

Bare i mCASH alene gjennomfører 50 prosent av brukerne vennebetalinger hver måned, og i 2017 forventes det at bruken fortsetter å øke.

Frem til nå har brukere av mCASH vært nødt til å åpne mCASH-appen for å gjennomføre transaksjoner. Det er ikke lenger nødvendig. Med det nye tastaturet kan du som bruker overføre penger i de sosiale appene du bruker til enhver tid, slik som WhatsApp, Messenger, Instagram, Snapchat og den tradisjonelle sms’en.

– Vi flytter betaling dit hvor brukerne allerede har dialogen – uavhengig av hvilken app de bruker. Vennebetaling er populært fordi det krever langt mindre enn å logge inn i nettbanken. Samtidig vet vi at dialogen mennesker imellom aldri starter i en betalingsapp, men heller i sosiale apper som Messenger og Snapchat. Som mobilbetalingsaktør må vi være tilstede der samtalene allerede foregår og det er derfor vi nå har lansert mCASH-tastaturet, sier Haug.  

Tilstede der brukerne er

– Vi jobber med å forbedre brukerreisen i mCASH hver eneste dag. Det nye mCASH-tastaturet representerer digital innovasjon, og det har ikke minst et viktig rekrutteringselement som skal bidra til at flere bruker mCASH, sier Elisabeth Haug.

Test det ut du også!

Last ned tastaturet fra AppStore eller GooglePlay.

Slik gjør du på iPhone:

  • Legg til tastaturet under Generelt -Tastatur-Sosial betaling mCASH
  • Trykk på Sosial betaling – mCASH og Gi full tilgang
  • Når du nå går inn i de sosiale appene dine kan du bruke mCASH-tastaturet til å sende penger.
  • Bruker du mest Facebook Messenger? Hold globussymbolet nede til venstre i tastaturet inne.
  • Scroll opp og velg Sosial betaling.
  • Trykk på mCASH-symbolet
  • Finn den du skal sende penger til i Kontaktlisten din
  • Tast inn beløpet og send i appen

Kontaktperson

Elisabeth Haug
Administrerende direktør i SpareBank 1 Mobilbetaling AS
Telefon