EiendomsMegler 1 Næringsmegling viser muskler

Ønsker å bli den ledende næringsmegleren: F.v. Geir Andreassen, Bjørn Even Sørhaug, Ola S. Carlsen, Morten Kjeldby, Petter S. Carlsen og Artur Larsen.

EiendomsMegler 1 Næringsmegling kjøper Norsk Megling Næring. Overtakelsen skjer 1. juni.

Med dette kjøpet og overtakelse av de ansatte, blir næringsmeglerne våre nå et team på seks personer – en betydelig aktør i sitt markedsområde som er Buskerud, Vestfold og Telemark.

Solid selskap og kompetanse
Norsk Megling Næring har vært drevet og eid av Ola S. Carlsen og Petter S. Carlsen fra Tønsberg. Selskapet ble etablert i 2013 og omsatte i fjor for godt over 5 millioner. Begge to har jobbet som næringsmelgere med salg, utleie og rådgivning i hele Vestfold i en årrekke, og har solid bakgrunn både utdannelses- og erfaringsmessig.

– Jeg er veldig fornøyd med å få disse to på laget, og vi har en klar ambisjon om å bli den ledende næringsmegleren i de tre fylkene vi opererer, sier daglig leder i EiendomsMegler 1 Næringsmegling, Morten Kjeldby.

Sterkere sammen

– Vi ble kontaktet av EiendomsMegler 1 Næringsmegling, som har store vekstambisjoner og ønske om videre satsing innen næringsmegling, forteller Ola S. og Petter S. Carlsen. Dette synes vi er veldig spennende, og ser frem til å bli med å videreutvikle selskapet.  Med dette blir vi enda sterkere, et større team og en del av et større fagmiljø. Dette vil være en stor fordel for oppdragsgiverne våre.

– Vi har nå en størrelse som gjør oss til en betydelig markedsaktør innen vår bransje, og har ytterligere vekstambisjoner. Særlig med SpareBank 1 i ryggen er våre muligheter til å tilføre verdier i eiendomsbransjen store – gjennom salg, utleie, verdivurdering og strategisk rådgivning, sier Morten Kjeldby.