Slik kan du vinne gavekort på 10.000 i Bjørn Dæhlie-shop

Hvem tror du er best til å kjøre bil av langrennsgutta og langrennsjentene? Blir du med i vår konkurranse på Facebook kan du vinne gavekort på 10.000 i Bjørn Dæhlie shop.

Med Smart bilforsikring er det enkelt å se hvordan man kjører i trafikken gjennom en app på mobilen. Det er også enkelt for alle som har den å sammenligne kjørescore, og dermed se hvem som kjører med best flyt.

Marit Bjørgen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen mot Niklas Dyrhaug og Johannes Høsflot Klæbo tester Smart Bilforsikring, for å finne ut hvem som får den beste kjørescoren. Undersøkelser viser at i Norge så TROR menn som oftest at de er de beste sjåførene, men har de rett?

Slik deltar du i konkurransen

Du må svare hvem du tror vinner av jentene og guttene i en kommentar under denne statusen på vår Facebookside før torsdag 22. juni klokka 12:00. Da er du automatisk med i trekningen av fine premier.

Slik trekker vi vinneren

Vi trekker 3 delvinnere fra hver SpareBank 1-bank sin Facebook-side. Det vil være en tilfeldig trekning blant de som deltok, og som svarte riktig. Disse tre vinner automatisk en bag, og går så videre til neste tilfeldige trekning som kårer hovedvinneren av et gavekort på 10.000 i Bjørn Dæhlie shop. I tillegg trekker vi fem vinnere som får en Garmin-klokke.

Konkurransen mellom langrennsløperne går ut på at de skal gjennomføre et billøp, hvor guttene kjører mot jentene. Bilene de kjører har Smart bilforsikring og har en mobil tilkoblet med Spinn-appen. Laget som oppnår best kjørescore etter endt løp, vinner.

Konkurranseregler og -vilkår

  • Konkurranseperioden er fra 18. juni kl. 21:00 til 22.juni kl. 12:00.
  • Hovedpremien er et gavekort på 10.000 kroner i Bjørn Dæhlie shop. Premien kan ikke byttes inn mot penger.
  • Denne konkurransen er i regi av SpareBank 1-bankene i fellesskap, og deltakelsen foregår på SpareBank 1-bankene sine Facebook-sider.
  • Du må gjerne like, tagge og dele konkurransen med dine venner, men dette er ikke et krav for å kunne delta i trekningen.
  • For å delta i konkurransen må du i konkurranseperioden oppgi om du tror langrennsguttene eller -jentene oppnår best kjørescore i konkurransen de har seg imellom. Svaret må komme frem i kommentarfeltet på statusen.
  • Du må være 18-år for å delta i konkurransen.
  • Du kan delta i flere av SpareBank 1-bankenes konkurranser på Facebook, men bare med én kommentar per bank.
  • Delvinnerne blir kontaktet og navnene blir delt i kommentarfeltet på konkurransen på SpareBank 1 sine Facebook-sider.
  • Vinnere av superfinalen vil kontaktes av SpareBank 1 og annonseres på bankenes Facebook-sider.
  • Vinneren kan selv ikke være ansatt i SpareBank 1, eller ha foreldre som er ansatt i SpareBank 1.