Tønsberg Fotballklubb

Med dugnadsånd for Slottsfjellpass

Interessen var stor da SpareBank 1 BV oppfordret til dugnadsarbeid for Tønsberg Fotballklubb, med festivalpass til Slottsfjell som gjenytelse.

– Vi synes det var en fin anledning til å hjelpe både et lokalt idrettslag og å glede noen med billetter til en av landets største musikkfestivaler, sier kommunikasjonssjef i SpareBank 1 BV, Live Stensholt.

Viktig for kultur og næringsliv.
Fire timers intens jobbing for Tønsberg fotballklubb, med alt fra gressklipping til søppelplukking og reparering av mål ga synlige resultater. Både dugnadsånden og arbeidsånden var upåklagelig.

– Vi annonserte dette via våre facebooksider, og interessen var så stor at vi måtte trekke lodd om hvem som skulle få være med – og plukket ut 27 i alt, sier Live Stensholt.

– Denne dugnaden som ble arrangert for oss hadde stor betydning, sier Øystein Rasmussen i Tønsberg Fotballklubb. Å få hjelp på denne måten bidrar til at vi får unna arbeid på en effektiv måte uten at vi må nok en gang innkalle til dugnad. Så tusen takk for dette. Det var en gjeng med flotte ungdommer som viste arbeidsvilje og tok i et tak.

SpareBank 1 BV støtter Slottsfjellfestivalen som hovedsponsor.

– Slottsfjell har bygget seg opp til å bli en av landets største og viktigste festivaler, og vi er glade for å støtte dette arrangementet som er positivt både for lokalmiljøet og for Tønsbergs omdømme nasjonalt, sier Live Stensholt.

Kontakt: Live Stensholt, mob. 926 10 770, live.stensholt@sparebank1.no.