Jentene bak Fjordfesten

Fjordfesten 2017 er historie. I år var det tiende gang  Fjordfesten ble arrangert i Sandefjord.

Hanne og Rikke, jentene bak Fjordfesten, er totalt sett veldig fornøyd.  Fredagen ble det satt publikumsrekord og alt gikk som planlagt. Fjordfesten har for mange sandefjordinger blitt en viktig sommertradisjon, alltid med en fantastisk line-up og god stemning.

SpareBank 1 BV har vært Fjordfestens samarbeidspartner i alle år, både som finansiell samarbeidspartner og som sponsor. Stabilitet og trygghet har gjort at det har vært mulig å drive festivalen gjennom disse årene, sier Hanne.

Verdifullt samarbeid
Det økonomiske er selvfølgelig viktig, men bankens engasjement utover dette har også gjort samarbeidet så verdifullt. Det har vært viktig for oss at banken har satt av tid til gode samtaler rundt utnyttelse av sponsoratet og vært en sparringpartner rundt utvikling av festivalkonseptet. For Rikke og Hanne har de personlige relasjonene til ansatte i SpareBank 1 BV vært avgjørende.

Stå-på-vilje
Uten lokale samarbeidspartnere ville det ikke vært mulig å gjennomføre Fjordfesten. For SpareBank 1 BV har det vært en utrolig reise å følge mennesker med initaiv og stå-på-vilje fra siden. Uten slike lokale og utholdende krefter, ville ikke Sandefjord vært en så flott by å bo i.