Z-Eiendom satser nytt i Tønsberg

Viser muskler og satser med toppmeglere på Olsrød Park sammen med SpareBank 1 BV. Som eneste megler etablerer nå Z-Eiendom seg på denne siden av byen også.

– Vi skal være der menneskene er. Over halvparten av Tønsbergs befolkning bor i dette området, sier daglig leder i Z-eiendom, Tom Arild Henriksen. Han ser frem til å være tettere på et meget spennende markedsområde med lokalkjente meglere.

Sterk lokalkunnskap
Z-eiendom er nå størst i markedet i Tønsberg- og Nøtterøyområdet. Og utvider sitt revir ytterligere. Tre av deres toppmeglere skal serve denne siden av byen i nyoppussede lokaler på Olsrød park sammen med banken.

Området Tolvsrød, Skallevold, Gauterød, Husvik, Råel, Sandeåsen, Olsrød, t.o.m. Åsgårdstrand står på menyen.

I dette området er det også fortsatt urealiserte planer om bygging og pulserende aktivitet, og Tom Arild Henriksen ser på dette som et naturlig sted å være enda tettere på. Alle meglerne bor i området og har særdeles god lokalkunnskap, forteller han.

– Vi vil fortsatt være like sterkt tilstede på kontoret vårt på Teie på Nøtterøy og i andre deler av markedsområdet vårt, og vi vil legge opp til en fleksibel løsning. Har noen meglere visning på Nøtterøy er det naturlig å sitte der, vise versa; er noen av de andre meglerne nær Olsrød sitter de på kontoret her. Vi er der kunden er.

Samarbeid og bredere tilbud

Meglerne etablerer seg i bankens lokaler, og satser på enda bedre samhandling mellom bank og megler. Lokalbanksjef Kristin Eide ser frem til å få sine meglerkolleger under samme tak.

– Jeg har veldig god erfaring med å jobbe tett sammen bankansatte og meglere sier hun, og får meget gode tilbakemeldinger fra kundene på muligheten dette gir dem. Typiske fordeler er raskt å kunne gi kunden finansieringsbevis til visninger, tips om forsikring og lån eller bistå med fagkunnskap fra megler til bankkunder om boligmarked og huskjøp eller -salg, sier hun.

– Vi er et finanshus og skal jobbe sammen. Det gir et enda bedre tilbud til kundene.

Z-eiendom er eiet 60 prosent av SpareBank 1 BV. SpareBank 1 BV fusjonerte ved årsskiftet med SpareBank 1 Nøtterøy-Tønsberg. Konsernet består av bank, megler og regnskapshus, og er lokalisert på ti steder i Vestfold og nedre Buskerud.