Nytt kontor i Holmestrand

​Fornøyd gjeng i Holmestrand: Administrerende direktør Rune Fjeldstad, rådgiver personmarked Marit Sælid, regionbanksjef personmarked Martin Mello, administrerende direktør i Boligbyggelaget Usbl Johan Bruun, lokalbanksjef i Holmestrand og Horten Lars Anders Berg og rådgiver personmarked Jon Gjelstad Andersen.

Nylig åpnet vi kontor i Lier. Nå er også vårt nye Holmestrand-kontor offisielt åpnet i nyoppussede lokaler, med ordfører, direktører, presse, ansatte og kunder tilstede.​

Samarbeid og fremtidstro

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Usbl og glade for å etablere oss i et spennende marked. Holmestrand er et vekstområde med mange muligheter og vi vil gjerne delta i lokalsamfunnet og næringsutviklingen her, sier administrerende direktør Rune Fjeldstad.

I dag erklærte han bankkontoret for åpnet sammen med administrerende direktør i Usbl og fungerende ordfører i Holmestrand.

Erfarne eiendomsmeglere og bankrådgivere

I Havnegaten 7 i Holmestrand finner du nå både erfarne eiendomsmeglere og bankrådgivere. Du kan bli kunde her. Velkommen til oss!

Gavefondet – søknadsfrist 31. oktober
Vi ønsker å gi vårt bidrag tilbake til lokalsamfunnet du og vi er en del av. Dette gjør vi gjennom å dele ut gaver til lokale organisasjoner og tiltak, som hver på sin måte bidrar til å gjøre lokalsamfunnene til et enda bedre steder å bo.

Lag og foreninger i nedre Buskerud og Vestfold kan nå søke støtte til aktiviteter og prosjekter som skaper glede og engasjement i lokalmiljøet.

Dårlig tid? Link direkte til søknad 🙂

Søknadsfristen er altså 31. oktober.