Heia alle som deltar i skoleløpet!

Hvert barn er en mulighet. TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.

Det er allerede samlet inn over 2 300 000 kroner til TV-aksjonen NRK UNICEF gjennom Spleis. Elever over hele landet bidrar med en stor del av beløpet gjennom skoleløpet. Vi heier på alle som nå er ute og løper!

Sjekk hvordan din skole ligger an her

Også i år samarbeider vi med TV-aksjonen for å legge til rette innsamlingen som skjer gjennom skoleløpet.

– TV-aksjonen er Norges største spleiselag og Spleis er jo en utrolig enkel måte å smale inn penger på, så selvfølgelig vil vi være med å bidra når formålet er TV-aksjonen! sier Haakon Jensen i Spleis.

Skoler i alle landets kommuner er med, men har du lyst til å opprette en egen innsamling til inntekt for årets TV-aksjon kan du enkelt opprette en Spleis.

– Det geniale med Spleis er jo at det er kontantløst og en enkel løsning å samle inn penger på. Skolen trenger ikke å administrere eller ta ansvar for summene som blir betalt inn, sier Haakon.

For, alt går via skolens egen innsamlingsside, som er opprettet av TV-aksjonen og Spleis, og bruker du Spleis vil skoles innsamling komme rett inn på kommunestatistikken på giverstafett.no. Veldig enkelt og greit!

Spons en elev

I forkant av løpet kan deltakerne hente inn sponsorer til støtte for egen innsats, det vil si å få foreldre, besteforeldre, tanter, onkler eller naboer til å forplikter seg til å betale en selvvalgt sum, per runde som løpes.

Når skoleløpet avholdes løper elevene runder innenfor et avtalt tidsrom, for eksempel 15 eller 30 min, avhengig av aldersgruppe på løperne.

Lyst til å bidra? Start din egen aksjonsinnsamling på Spleis.no til inntekt for årets TV-aksjon eller støtt en elev som løper da vel!

Se mer på blimed.no og sjekk ut gode tips på hvordan gjøre spleisen din til en suksess.

Hvert barn er en mulighet

TV-aksjonen går av stabelen søndag 22.oktober. Årets TV-aksjon går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Alle TV-aksjonsspleiser går uavkortet til TV-aksjonen NRK UNICEF 2017.