Boligbyggelaget Usbl til Drammen

Foto: f.v Vidar Løbak, lokalbanksjef Drammen og Lier, regionleder for Usbl i Buskerud, Britt Kåsin og regionbanksjef Lise Maren Brock Tynes.

Usbl har allerede en rekke forvaltningskunder og medlemmer i Drammensområdet, i tillegg til flere andre utbyggere som de samarbeider med.

Spennende marked og nye muligheter

– Dette er veldig positivt, og basert på vårt gode samarbeid er dette en naturlig videreutvikling, sier administrerende direktør, Rune Fjeldstad.

Vi har høstet gode erfaringer med samlokalisering med Usbl på flere steder allerede, og å flytte sammen i Drammen der vi begge er utfordrere blir meget interessant. Her er det et spennende marked vi satser på, og med Usbl på laget blir vi enda sterkere.

– Dette er et svært spennende marked for oss, både for å betjene eksisterende kunder bedre, samt å vokse i, sier administrerende direktør Johan Bruun i Usbl.

Både privatpersoner, boligselskap og andre boligutviklere i området vil merke at Usbl etablerer seg her, og vi håper de vil se nytten av at vi er tilstede lokalt også i dette området.

Vi har fra før et godt samarbeid med SpareBank 1 BV og Eiendomsmegler 1 BV med felles kontorer både i Sandefjord, Horten, Lier og Holmestrand, så det at vi nå blir samlokalisert også i Drammen vil styrke dette samarbeidet ytterligere, fortsetter han.

Fire personer

Usbl flytter inn med rundt fire personer, og begynner med to kontorplasser i januar og ytterligere to i april.

Det er regionleder for Usbl i Buskerud, Britt Kåsin som vil ha ansvaret for kontoret. Kontoret skal etter planen være operativt fra 15. januar.

Bli kunde i SpareBank 1 BV

Bli kunde i banken? Bruk din eksisterende BankID for å bli kunde hos oss, og bestill deretter alt du trenger i nettbanken.