Regnskap, bank og megler samlet under ett tak også i Larvik

Foto: F.v Ola Amundsen daglig leder EiendomsMegler 1 BV, Sondre Henriksen avdelingsleder for EiendomsMegler 1 BV i Larvik, Signe Stenersen banksjef personmarked Region Sør, Birgitte Feen daglig leder iRegnskapshuset BV og Per Andresen leder Regnskapshuset BV avdeling Larvik.

Nå er Regnskapshuset samlet under samme tak som bank og megler også i Larvik. Samlokalisering og økte muligheter for å betjene krevende kunder ligger bak beslutningen. 

Bedre sammen

– Det er en del av strategien til Regnskapshuset å være i samme hus fysisk som bank og megler. Vi påbegynte dette arbeidet i juni i fjor og Drammen var først ut. Siden har Sandefjord, Nøtterøy og Kongsberg fulgt på, og nå er vi i havn, sier Birgitte Feen som er daglig leder i Regnskapshuset BV.

– Dette har vært en suksess, både økonomisk og sosialt. Det å være flere, og tilby bredere kompetanse, er lurt. Det er vi sikre på at kunden setter pris på, sier banksjef personmarked Region Sør, Signe Stenersen.

Kjærkommen satsing

– Vi trives i aktive miljøer, så dette blir bra. Våre kjære kunder kan gjennom det som nå skjer få en enda bedre service hos oss, sier daglig leder i EiendomsMegler 1 BV, Ola Amundsen.

Har man spørsmål regnskapsteknisk er det lett å få svar. Dette liker kundene, og mange liker at vi kan gi dem alt på ett sted – bank, megler og regnskapshus, avslutter han.