Slalomtur og klatrekurs for gjester på Møtestedet

Bente Charlotte Gausen i Kirkens Bymisjon Holmestrand gleder seg over julegaven fra SpareBank 1 BV, her ved lokalbanksjef Lars Anders Berg. Foto: Magnus Franer-Erlingsen, Jarlsberg Avis.

– Jeg syns det er veldig bra at de tar vare på dem som faller utenfor. Det er viktig å gi dem en hånd, sier Lars Anders Berg, lokalbanksjef i Holmestrand.

SpareBank 1 BV ønsker å ta samfunnsansvar, og derfor gir banken årlige julegaver til lokale prosjekter i byene hvor de holder til. I år falt altså en av gavene på Kirkens bymisjon i Holmestrand.

Action på Møtestedet

Fagleder Bente Charlotte Gausen ved Kirkens Bymisjon Holmestrand sin kafé Møtestedet opprettet i slutten av november en innsamlingsaksjon via nettstedet Spleis.no. Pengene skal gå til slalåmtur og klatrekurs for møtestedets gjester, og hit har SpareBank 1 BV donert 25.000 kroner. Men, det er selvfølgelig også mulighet for andre å spe på beløpet.

– Vi må ha litt action og litt moro, og dette betyr at vi får til det som gjestene har ønsket seg, sier Bente Charlotte Gausen.

Hun forteller at hun har vært med brukere på slalåmturer i andre jobber tidligere, og at det er blant hennes beste opplevelser i arbeidslivet.

Gaver er viktig

Gausen forteller videre at gaver er svært viktig for tilbudet. Og dem har det også blitt mange av etter hvert.

– Mange lurer på hvordan de kan gi, og da er innsamlingsaksjonen på Spleis et godt tips, sier hun.

Les mer om banken.