Folkefesten: Alt i rute!

Foto: Deler av event-teamet i banken samlet for siste gang før startskuddet går. Arrangementet går av stabelen 6. og 7. mars på Bragernes torg i Drammen.

Nå er det igjen klart for FIS verdenscup i Drammen. For 15. gang ønskes løpere, publikum og sponsorer hjertelig velkommen til folkefest med skieliten midt i Drammen sentrum. 

Fra Pyeongchang til Drammen

I år kommer løperne «rett fra» OL i Pyeongchang. Får vi se en olympisk mester først opp kirketrappa eller blir det en overraskelse som stikker av med seieren?

Det har etterhvert blitt store forventninger til skisprinten i Drammen, og år etter år lever arrangementet opp til forventningene. I år går barneskirennet av stabelen 6. mars og selve skisprinten 7. mars. Programmet finner du her.

– Dette er et flott arrangement, og løypene er av høyeste kvalitet, forteller skisprintgeneral og leder av FIS World Cup Sprint i Drammen, Arne Madsen.

Folkefest og heiagjenger

Opplev stemningen helt inntil løypa, og kjenn den fantastiske verdenscupatmosfæren i hjertet av Drammen.

– Folk kommer i store grupper og interessen er større enn noensinne etter to stafettgull og en haug med individuelle medaljer i Pyeongchang OL. Mange har også lyst til å ta del på det sosiale, nemlig selve folkefesten, og det har vi også lagt til rette for sammen med gull- og hovedsponsor SpareBank 1 BV, sier Madsen.

– Det blir hygge og stemning i byen med så mange feststemte mennesker, og det er nettopp dette som skaper den unike atmosfæren som sprintrennet vårt har blitt kjent for. I tillegg er det et meget familievennlig arrangement, sier han.

– Dette er et kjempearrangement. Det idrettslige skapes av skiheltene, og rammen rundt er det tusenvis av publikummere som skaper, midt i sentrum. Dette er stort for hele Drammensområdet, supplerer lokalbanksjef Vidar Løbak i SpareBank 1 BV.

FIS World Cup Sprint 2018 løypekart: