Ønsker du å se sparepengene dine vokse raskt?

Ved å spare i aksjer og fond, er det mulig å få en høyere avkastning enn i andre tradisjonelle spareformer, som for eksempel banksparing.

Sparer du i fond, kan du forvente å få en avkastning på sparingen som er 3-6 prosent høyere enn du får ved å spare i bank. Med andre ord kan sparepengene dine vokse raskt!

Som aksjesparekontokunde i SpareBank 1 BV har du anledning til å få innsikt i aksjemarkedet gjennom aksjetjenesten. Aksjetjenesten er en handels- og kursinformasjonsplattform for enkeltaksjer og egenkapitalbevis. Her finner du analyser på enkeltselskaper, samt strategi og makrorapporter fra Petter Hermanrud og Harald Magnus Andreassen.

Andreassen er rangert som Norges beste på henholdsvis strategi og makro de siste 15 årene. Du vil også motta informasjon og anledning til å delta i børsnoteringer av store, solide norske selskaper som SpareBank 1 Markets er tilrettelegger for.

Les mer om aksjesparekonto

Få tilgang til aksjehandel og analyser fra SpareBank 1 Markets

Du kan enkelt handle aksjer og egenkapitalbevis på Oslo Børs og Oslo Axess hos Sparebank 1. Det er kostnadsfritt å opprette aksjetjenesten, du betaler kun for handel og eventuelle tilleggstjenester. I tillegg til handel får du tilgang til analyser, rapporter, ukeporteføljen og gratis sanntidskurser på norske aksjer. *

Opprett aksjesparekonto

 

*Sanntid level 1 (uten streaming og ordredybde)