«Speed-dating» på Smeltehytta

Foto: f.v Christian Andersen (SpareBank 1 Regnskapshuset BV), Remi Haukjem, Bo Espen Moen og Anita Eskerud Johansen (SpareBank 1 BV).

Merge’n Mix er Kongsberg sin nye B2B-møteplass, og den første B2B-messen Kongsberg Næringsforum arrangerer med såkalt «speed-dating». SpareBank 1 BV stilte naturligvis opp med rådgivere fra bedriftsavdelingen og vårt regnskapsteam.

Speed-dating og mangfold
På dagens Merge`n Mix mellom kl 12 og 16 på Smeltehytta i Kongsberg fikk mange bedrifter muligheten til å møte en god del av distriktets andre bedrifter fra ulike bransjer.

– Dette er en dag som kan gi mange lokale bedrifter nye samarbeidspartnere og kunder. Målsetningen med dagen er å åpne dører for ny business og nye muligheter, blant annet gjennom Kongsberg Næringsforum sitt opplegg med speed-dating, forteller bedriftsrådgiver i SpareBank 1 BV, Remi Haukjem.

– Mange får seg en fin liten dose faglig påfyll i dag også. Ofte kan det å sette de riktige folkene sammen generere ny kunnskap og ny forretning, fortsetter Bo Espen Moen, forsikringsrådgiver bedrift i SpareBank 1 BV.

41 bedrifter møtte i Smeltehytta
Christian Andersen i SpareBank 1 Regnskapshuset BV var på speed-dating med flere av bedriftene, og han forteller at han har knyttet nye bånd i løpet av ettermiddagen.

– Dette var en meget interessant opplevelse. Her synliggjøres mangfoldet i næringslivet i denne regionen, og sist men ikke minst, ”siloer” rives, sier Christian engasjert.

– Ut i fra oppmøte og engasjement blant de fremmøtte, kan det vel trygt sies at dette er en suksess som må gjentas, avslutter han.

Noen av bedriftene som var med denne ettermiddagen:

Semcon Devotek, Easyfy, Energimølla, Laagendalsposten, Lampeland Hotell, GKN Aerospace, Godt Sagt, Kongsberg Lyd & Lys, Søstrene Storaas, Kopisenteret, Akari, Idea Kompetanse, Jobzone Kongsberg, Høyt & Lavt Vestfold, Kongsberg Maritime, Bytesize, Selecta DNA, Kongsbergregionen, TechnipFMC, PWC, C-optikk, Fanbooster, Kongsberg Innovasjon, Choice Hotels, Innovasjonsloftet, Adecco, Serit, On4u, Høgskolen i Sørøst-Norge, Kongsberg Jazzfestival, Norsk Bergverksmuseum og HS News Systems.

Foto: Erik Gabrielsen i Godt Sagt holder kort peptalk før speed-datingene går i gang for fullt.