Nyhet! MesterSpar og GenerasjonsSpar

Foto: Harald Hautakoski, fagsjef sparing og plassering, og Mette Ellefsen, rådgiver på personmarked, har tro på mange mestersparere i SpareBank 1 BV fremover.

Vi trenger alle ekstra penger til både planlagte og uforutsette utgifter. Derfor bør alle sette av penger hver måned, enten det er mye eller lite. Å spare penger på konto er en sikker og forutsigbar spareform.

– Vi tar kundene våre på alvor og ønsker å legge godt til rette for gode sparevaner ved å lansere to nye spareprodukter, sier fagsjef sparing og plassering i SpareBank 1 BV, Harald Hautakoski.

Hautakoski forteller videre at dette er smarte og stabile spareprodukter, og at dette kan være et godt alternativ til fondssparing. Om du planlegger å kjøpe bolig, så trenger du egenkapital. Det er også fint med kapital den dagen du går av med pensjon. En sparekonto gir deg ekstra trygghet og forutsigbarhet i hverdagen og ved månedlige faste trekk, forsvinner ikke pengene bort i det store sluket.

Fakta om MesterSpar
MesterSpar er en konto for voksne fra 34 år og oppover. Denne spareavtalen gjør det lett å komme i gang med sparingen. Man velger selv et fast månedlig sparebeløp og får god rente fra første krone. MesterSpar er det beste alternativet for deg som sparer månedlig, gjerne med en langsiktig sparehorisont.

Ny konto! Generasjonsspar
GenerasjonsSpar er kontoen for de som er 55 år og eldre, og som ønsker økonomisk handlefrihet og trygghet med lav risiko. Vi gir vår aller beste rente på innskudd over 250.000, uten krav til månedlig sparing.

Kontaktperson

Harald Hautakoski
Sparesjef
Telefon