Vestfold Fjellboring – ny bedriftskunde med masse energi!

Foto f.v: Jørgen Berg Andersen (SpareBank 1 BV), Oddbjørn Røed i Vestfold Fjellboring AS og Ole Andreas Thoresen (SpareBank 1 BV).

Vi har i et halvt års tid jobbet sammen med Vestfold Fjellboring for å sondere muligheter, og nå nylig falt alle detaljer på plass.

Ny bedriftskunde med hovedkontor i Sandefjord

– Vestfold Fjellboring AS er spesialister innen boring og sprenging og har sin hovedvirksomhet i Norge og Sverige, men utfører også internasjonale oppdrag. Selskapet, som har sitt hovedkontor i Sandefjord, er en spennende kunde som vi lenge har ønsket oss, sier banksjef Ole Andreas Thoresen.

Han og bedriftsrådgiver Jørgen Berg Andersen har i lengre tid jobbet med å lande kundeforholdet, og nå er det meste på plass. Berg Andersen skryter av at daglig leder Oddbjørn Røed og teamet hans har vært løsningsorienterte underveis og at det har vært et godt samarbeid fra dag èn.

50 års erfaring og stolt historie

– Selskapet har 50 års lang og stolt historie som familiebedrift i Sandefjord og Røed synes det er hyggelig og viktig å være kunde i en bank med lokal forankring. I 2017 kom det inn nye eiere, som har tilført selskapet ytterligere tyngde. Men med et styre som gir full tillit til administrasjonen i Sandefjord, er det lett å drive, forteller Røed.

Vestfold Fjellboring har lang og bred erfaring gjennom mange typer oppdrag og inn- og utland. Selskapet utfører boring, sprenging og relaterte tjenester i forbindelse med alle typer prosjekter, fra bygg og industri til samferdsel og energi. Oppdragsgivere er både store riksentreprenører og mindre lokale utbyggere.

Velkommen til oss!