Lokal og hjemmekjær utfordrer

Foto: Lise Maren Brock Tynes, banksjef bedriftsmarked for Drammen og Kongsberg.

Lise Maren Brock Tynes ser tilbake på et flott 2018 for bedriftsmarked i SpareBank 1 BV.

– Vi ser en tydeligere bransjeglidning enn tidligere, sier hun. Flere og flere bedrifter skrus mot netthandel og Drammensområdet blir absolutt sett på som et dynamisk knutepunkt mellom Øst- og Vestlandet.

– Vi skal være med på justeringen mot nye tider. Med mange nye kunder på laget, flere ansatte og med et fantastisk toppår for konsernet, ligger det meste til rette for et flott 2019. Vi er klare for videre vekst og ser et stort potensiale i alle kundene våre. Vi har mange gode og relevante produkter utover lån. Flere og flere kunder henvender seg til oss når de trenger rådgivning innen forsikringer og gode pensjonsordninger for de ansatte. Det er beinhard konkurranse, men det liker jeg, og det er ikke alltid prisen som er avgjørende. Vi er den lokale utfordreren og skal tørre å gå nye veier, sammen med kundene våre, fortsetter hun.

– Jeg mener markedsutsiktene i Drammensregionen er formidable. Og med byggingen av nytt sykehus vil vi være en attraktiv arbeidsplass for høy kompetanse og teknologi på lang sikt.  På kort sikt skal alt dette bygges og det er noe vi ser lokale entreprenører rigger seg for.

Brock Tynes blir gjerne beskrevet som uformell, jordnær og alltid blid, selv om hennes CV tyder på at hun kanskje er mer seriøs enn hun liker å gi uttrykk for. Dette er spennende kvaliteter i en fortsatt mannsdominert bransje.

Hun har sine røtter i Mjøndalen, bor i Lier og selv om hun er «brun i hjertet» elsker hun Drammen.

– Drammen er byen min, sier hun. Her er det et rikt kulturliv, bra muligheter for shopping og masse gode restauranter. Da har hun det hun trenger.

– Med min reiseglade mann, feires julen på safari i Kenya, men dette skal være et unntaket siden vi er veldig glad i julen, sier den hjemmekjære banksjefen, før hun haster inn i neste møte.