Vi er godt rigget for neste år

Direktør for Bedriftsmarked Stian Thomassen er fornøyd, idet 2018 snart er historie. Vi tiltrekker oss mange nye kunder om dagen og kan samtidig vise til gode målinger på kundetilfredshet. I 2019 gleder vi oss til å kunne tilby enda flere effektive digitale løsninger, samtidig som vi nå er godt bemannet lokalt.

Vi ser at de av kundene våre som bruker oss på mange tjenester, er de som er aller mest fornøyd, forteller Thomassen. Vi i SpareBank 1 BV er unike ved at vi er en totalleverandør av finansielle tjenester, med regnskap og næringsmegling som svært nyttige komplementerende tjenester til bank- og forsikringstjenestene. Nyttårsønsket hans for 2019 er selvfølgelig at flere av kundene utfordrer banken og tester hele tjenestetilbudet. Vi er stolte av å være tilstede for kundene våre hver dag, og ser at nettmøter er en tjeneste som er svært praktisk for bedrifter som har hektiske dager, sier han videre. Jeg håper også at flere vil teste ut denne møteformen sammen med oss.

Banken er godt rigget for neste år og Thomassen ser mange muligheter i hele markedsområdet. Vi skal dyrke den lokale tilstedeværelsen og er stolte av å være den lokale næringslivsbanken, og samtidig ha de beste og mest brukervennlige og effektive digitale løsningene. Vi er optimistiske på vegne av kundene våre; vi tror at markedet i 2019 fortsatt vil være bra. – Men det er klart at både små- og mellomstore bedrifter bør ha en plan på hvordan de skal håndtere dårligere tider. Vi ønsker å ha en god dialog med kundene våre om nettopp dette. Det finnes risikoreduserende tiltak som kan være aktuelle for noen; kanskje skal de som har en del lån vurdere muligheten for å inngå fastrenteavtaler på deler av lånene sine nå. Dette ønsker vi å snakke med våre kunder om!

Målet for 2019 er å fortsette den gode veksten, sier Thomassen. Våre dyktige ressurser i SpareBank 1 BV skal sammen sørge for at eksisterende og potensielle kunder føler seg sett og ivaretatt.

Julen skal Stian Thomassen feire hjemme med familie og venner uten de helt store planene, bortsett fra å være tilskuer på en romjulscup i fotball som barna hans skal delta på. Hans to døtre er nok noe belastet med å ha en far som har vært aktiv fotballspiller for blant annet Lillestrøm, og ble derfor geleidet inn på fotballbanen i ung alder. Begge jentene er fortsatt meget aktive fotballspillere, men han understreker at dette (nå) er av deres egen frie vilje. Selv har han ikke tid – det er fint å kunne skylde på tiden som han selv sier- til så mye mer enn en joggetur i ny og ne. Nå ser han frem til en deilig og avslappende romjul.