Har du testet de nye funksjonene i mobilbanken?

I dialog med tusenvis av mobilbank-kunder har vi forbedret oversikten og lansert en rekke nyttige funksjoner. Sjekk ut hva som er nytt i mobilbanken!

Ta bilde av en regning for å betale den, overfør betalingsinformasjon fra e-post-faktura rett til mobilbanken din, overfør med Siri, utsett betaling, og følg med på økonomien til barna. Dette er bare noen av de nye funksjonene du nå kan leke deg med i mobilbanken. I tillegg får du råd om hvilke andre produkter og tjenester som kan hjelpe deg til å ta gode økonomiske valg.

– Folk vil ha det enkelt, så når vi leverer nye funksjoner og produkter i mobilbanken, er dette et svar på det kundene forteller oss at de forventer og ønsker, sier Thomas Allan Nygaard, produkteier digitalbank i SpareBank 1.

Les mer om hvordan vi sammen utvikler mobilbanken

Se alle dine SpareBank 1-kontoer i mobilbanken
Har du kontoer og lån i flere SpareBank 1-banker kan du hente inn og se disse i mobilbanken. I «min oversikt» vil du få opp navn på konto, saldo og hvor konto er hentet fra. Etterhvert vil det også bli mulig å se transaksjoner og gjøre betalinger, først fra brukskonto og senere også fra kredittkortkonto.

Utsett betaling
De fleste av oss opplever at enkelte måneder bringer med seg mange og store regninger. Med utsett betaling slipper du å ty til forbrukslån eller kreditt når det kniper. Du kan enkelt spre fakturautgiftene over flere lønninger.

Logg inn med Face ID
Sjekk saldoen med et smil!

Sjekk saldo med Apple Watch og overfør med Siri
Nå kan du sjekke saldo og enkelt overføre penger med klokken, og når du står der med hendene fulle, bruk Siri for å overføre mellom kontoene dine!

Spar tid med enkel regningsbetaling
Lei av å taste inn KID-nummer og kontonummer? Med enkel regningsbetaling, kan du sende betalingsdetaljene fra en faktura du har fått på e-post, direkte til betaling i mobilbanken, uten å taste inn et eneste tall manuelt.

Fakturascanning med kamera
Ta bilde av papirfakturaen din, og overfør betalingsinformasjonen til mobilbanken med et tastetrykk!

Høyeste score i App Store
Tilbakemeldinger, tips og ønsker fra alle dere som bruker mobilbanken er svært verdifullt for oss. Og med nettopp deres hjelp har vi laget mobilbanken med den høyeste scoren i App Store. Savner du noe i mobilbanken? Send oss en melding i den kanalen som passer deg best, så tar vi det videre med utviklerne.