Merge`n Mix 2019

Merge’n Mix arrangeres av Kongsberg Næringsforum og er Kongsbergs B2B-møteplass. Årets event gikk av stabelen på Magazinet i Kongsberg og hadde i år som i fjor såkalt «speed-dating» mellom ulike organisasjoner på menyen.

SpareBank 1 BV stilte opp med rådgivere fra bedriftsavdelingen i tillegg til vårt eget regnskapsteam.

Data er den nye oljen
35 bedrifter grep torsdag formiddag og kveld muligheten til å sparre med hverandre og bygge relasjoner for fremtiden.

– Dette er et supert forum som gir mulighet til å spleise ulike selskaper og mennesker sammen, og vi ser at opplegg som for eksempel «speed-dating» kan skape gode muligheter for dette, forteller bedriftsrådgiver i SpareBank 1 BV, Anita Eskerud Johansen.

– I Kongsberg har vi alltid vært gode på å utnytte kompetanse og teknologi bygd opp gjennom årtier, og klart ta med denne kunnskapen videre inn i nye forretningsområder over tid. Noen av disse aktørene, spesielt innen teknologi, er også representert her i dag. At data er den nye oljen, ser vi også på foredragene som holdes, sier bedriftsrådgiver Remi Haukjem.

Foto: F.v Anita Eskerud Johansen, Bo Espen Moen, Camilla Christiansen, Remi Haukjem, Bente Bjerke Hogganvik og Nils Sverreson.

«Speed-dating»
Camilla Christiansen i SpareBank 1 Regnskapshuset BV var sammen med salgssjef Nils Sverreson med på «speed-dating» med blant annet ASVO Kongsberg, Iot Kongsberg, HR-spesialisten, Kongsberg Karrieresenter og Søstrene Storaas.

– Det er veldig nyttig å få kartlagt om, og eventuelt hvordan, vi kan få til et samarbeid med utvalgte aktører i lokalområdet, forteller Camilla entusiastisk.

– Vi kommer definitivt tilbake neste år, avslutter salgssjef i SpareBank 1 Regnskapshuset BV, Nils Sverreson.

En av bedriftene som var med på dagens arrangement var Kongsberg Gruppen, her i «speed-dating» med Stiftelsen Energimølla, som holder til i Kongsberg.

Foto: Helene Bergset og Kristine Løver Rasmussen fra Kongsberg Gruppen i dialog med Stiftelsen Energimølla på andre siden av bordet.

35 bedrifter fra distriktet var med i år

Adecco Norge AS, Kongsberg Gruppen, Kongsberg Defence & Aerospace, GKN Aerospace, Manpower, Akari AS, Svensson & Nøkleby Advokatfirma, Fotograf Jørn Grønlund, Eikern Turisttrafikk, Folkeuniversitetet Sør-Øst, Fontenehuset Kongsberg, Godt Sagt, HR-spesialisten, IoT Labs AS, Jobzone Kongsberg, Kongsberg Bilutleie Hertz AS, Kongsberg Karrieresenter, Laagendalsposten AS, Nufseriet Blomster AS, Stiftelsen Energimølla, IDEA Kompetanse, On4u Systemitech AS, ASVO Kongsberg, Søstrene Storaas, Quality Grand Hotel, NAV Kongsberg, Handelsbanken, Kongsberg Innovasjon, SpareBank 1 BV, Technip FMC, Lampeland Hotell, Securitas AS, SpareBank 1 Regnskapshuset BV, Vekter og Alarmservice AS og Physalis Juicery AS.