SpareBank 1 er en av årets klatrere blant IT-studentene

I årets rykende ferske Universum-undersøkelse klatrer SpareBank 1 åtte plasser blant selskapene som norske IT-studenter har aller mest lyst til å jobbe for.

I år har hele 14.500 studenter stemt på hvor de har mest lyst til å jobbe. SpareBank 1 løfter seg hele åtte plasser i rangeringen blant norske IT-studenter, til en 34. plass, og blir med dette en av årets fire klatrere i kategorien.

Foto: Jostein Emmerhoff i SpareBank 1 Banksamarbeidet.

– Dette er veldig stas! Vi har et av Norges triveligste og største inhouse utviklingsmiljøer innen bank/finans. Disse resultatene kan tyde på at studentene begynner å få øynene opp for både oss og en spennende bransje hvor det skjer mye for tiden, sier utviklingsleder Jostein Emmerhoff i SpareBank 1 Banksamarbeidet.

Banksamarbeidet er et selskap i SpareBank 1-alliansen, som blant annet utvikler og forvalter digitale tjenester og produkter for de 14 SpareBank1-bankene, med sine over én million kunder. Selskapet huser et utviklermiljø på 135 personer. De er organisert over 20 autonome, kryssfunksjonelle team.

Én fagdag i uka
SpareBank 1 Banksamarbeidet har iverksatt en rekke tiltak for å gjøre selskapet til et enda bedre og mer spennende sted å jobbe. Blant annet legges det stor vekt på læring og kompetanseheving.

– I dag får for eksempel utviklerne en hel dag hver eneste uke, dedikert til læring og faglig fordypning. Vi har dessuten lenge jobbet målrettet med å skape en moderne utviklingsoperasjon, basert på «Lean» produksjonsfilosofi og smidig-prinsipper. Det gjør Banksamarbeidet til et godt og utrolig spennende sted å jobbe, sier Emmerhoff.

På topp 5 blant økonomistudentene
SpareBank 1 har også gjort solide byks på rangeringen blant økonomistudentene de senere årene. De løfter i år SpareBank 1 opp på en femteplass, opp ti plasser fra i fjor. Med dette får SpareBank i også utmerkelsen Klatrer i denne kategorien.

Alle resultatene fra Universum-undersøkelsen finner du her.