SpareBank 1 BV med ny boligsalgstjeneste: Lettsolgt

I dag 13. mai går startskuddet for en ny tjeneste på markedet for å møte nye kundebehov. Nå kan du få solgt boligen din til fastpris med støtte fra profesjonell eiendomsmegler – men holde visning selv.

I første omgang gjelder tilbudet leiligheter, og skal være et supplement til den tradisjonelle salgsprosessen av bolig. Tjenesten bestilles og betjenes digitalt. Det er EiendomsMegler 1 BV, som er en del av Norges største eiendomsmeglerkjede, som skal formidle tjenesten.

Prøv Lettsolgt


Møter nye kundebehov
SpareBank 1 BV er først ute i markedet av de store etablerte eiendomsmegler-tilbyderne, med å realisere en slik enklere tjeneste med fastpris der du selv holder visning. En eiendomsmegler følger deg i hele prosessen via mail og telefon, og gjennomfører budrunde og alle andre praktiske ting på tradisjonelt vis.

Foto: Rune Fjeldstad, administrerende direktør i SpareBank 1 BV og Ola Amundsen, leder i EiendomsMegler 1 BV.

– Dette er et kundebehov som har vokst frem for noen få – og vi svarer på dette. Noen eiere har mindre behov for personlig rådgivning, og noen objekter skiller seg ut ved at de ikke behøver så mye forarbeid og salgsarbeid. Lettsolgt er en tjeneste som fyller dette behovet. Vi vet at det å ha med en megler i hele salgsprosessen likevel er viktig og kjennes trygt for folk, sier daglig leder i EiendomsMegler 1 BV, Ola Amundsen.

– Vi ser frem til å ønske nye og kjente kunder velkommen til å teste denne tjenesten, sier Ola Amundsen.

Innovative og først i markedet av de store
– Dette er i tråd med vår satsning på innovasjon og forretningsutvikling, sier administrerende direktør i SpareBank 1 BV, Rune Fjeldstad.

– Det er viktig for oss å tilby smarte tjenester digitalt som gjør hverdagen enklere for kundene våre lokalt, og eiendom er et viktig satsningsområde, fortsetter han.

Det ble i fjor kjent at SpareBank 1 BV setter av 75 millioner til innovasjon for å utvikle nye tjenester som kundene vil ha, og bidra til næringsutvikling i lokalsamfunnet. Den nye boligsalgstjenesten er et av flere initiativer som nå springer ut fra dette.

– Vi har stor tro på at vi med dette tilbudet vil dekke et markedsbehov, sier Rune Fjeldstad.

– Vi ønsker å stille en tjeneste til disposisjon til de som kanskje ikke ville valgt oss, fordi de er nysgjerrige på såkalte selge-selv tjenester. Når det er sagt, så mener vi det å selge selv er veldig mye og krevende jobb. Lettsolgt er en trygg meglertjeneste med profesjonelle meglere i ryggen under hele salgsprosessen. Dette er en enkel måte å selge på hvor du kun holder visning selv, sier leder i EiendomsMegler 1 BV, Ola Amundsen.

Den nye boligsalgstjenesten skal testes ut i Drammen først.

Foto: Ola Amundsen, Kent Saltrød og Hege Frostad i EiendomsMegler 1 BV.

Dette er Lettsolgt:

  • Kunde holder visning selv
  • Digital bestilling og betjening
  • Oppfølging av megler under hele prosessen, samt håndtering av budrunde og alt nødvendig dokumentarbeid
  • Fastpris (49.000 kr) som inkluderer alt du trenger for å selge bolig, eks. foto og tilstandsrapport (takst)
  • Finn.no-annonsering
  • Digitale salgsoppgaver (prospekt) med mulighet for trykk som tilleggstjeneste

Kontaktperson: Daglig leder i EiendomsMegler 1 BV, Ola Amundsen, mobil 907 56 633