Det blir ikke 17. mai uten is og pølse!

For mange kiosker, skoler, lag og foreninger er dette en av årets viktigste utsalgsdager. Med Vipps på laget er du klar for å ta betalt på nasjonaldagen. 

Er dere klare i år også? Det er ikke lenger nok å stå klar med rumpetaske og pengeskrin for å ta betalt i kiosken på 17. mai. Noen kommer fortsatt med kontanter i lomma eller bunadvesken, men de fleste forventer nå at de kan betale for isen, pølsa og brusen med mobilen. 

Stadig flere tar i bruk betalingsløsninger fra Vipps med stor suksess, og kan vise til økt omsetninge og flere fornøyde kunder som ville støtte lokale aktører på selveste nasjonaldagen. Og det blir jo ikke feiring uten å spise en krone-is eller to! 

Vipps-nummer: Enkel betaling

Vipps-nummer er løsningen som passer de fleste lokale 17. mai-arrangement. Det er nesten som å vippse en venn, forskjellen er bare at kunden vippser til et Vipps-nummer for å betale for et kjøp. Dette nummeret får du tildelt når du har gjennomført bestilling.

Registrerer bedriften her for å få satt opp et eget Vipps-nummer for utsalgsstedet.

Når avtalen er signert av dere og verifisert av oss er det bare å ta i bruk Vipps-nummer for å ta betalt, og kundene dine får kjøpt raskt og enkelt uten kontanter.

Få budskapet ut 

Sprittusjer og plakater er også viktig for å få ut informasjon om priser og meny. Tar dere i bruk betalingsløsninger fra Vipps er det også mulig å få eget markedsmateriell, og skreddersy egne plakater. Bare se her

Vær ute i tide 

For skoler som vil bruke Vipps på 17. mai er det viktig å huske at avtalene må være signert før dere kan bruke løsningen. Hvis skolen selv skal ha en avtale er det kommunen eller fylkeskommunen som må signere avtalen, avhengig av om det er en barne- eller ungdomsskole, eller videregående.

For arrangement i regi av FAU må dere aller først ha et eget organisasjonsnummer, det registreres gjennom Brønnøysundregistrene. Dette organisasjonsnummeret bruker dere da for å bestille Vipps. Husk også at FAU må stå som eier av kontonummeret som registreres.

Med organisasjonsnummer og kontonummer registrert på samme eier er det du trenger på plass for 17. mai-feiring med mindre kontanter. 

Vipps så har du betalingen på plass før skjorta må strykes og bunadsskoene pusses!