Lyst på egen bil?

Søk om billån i mobilbanken og få svar, pluss finansieringsbevis med en gang.

Drømmer du om egen bil, men er usikker på om du får lån? Det kan du finne ut i mobil- eller nettbanken din. Vi har nemlig gjort det superenkelt å søke om billån og få finansieringsbevis.

Det er mulig å få billån uten egenkapital

Mange tror at de må egenkapital for å få billån hos banken. Å ha egenkapital er bestandig gunstig. Alle lån blir rimeligere når du har litt penger selv.

Men egenkapital er ikke nødvendig. Hos oss kan du få lån til hele kjøpesummen, så lenge vi ser at økonomien din er god nok til at du kan betale de månedlige lånekostnadene. Betingelsene på lånet tilpasser vi til din økonomi.

Alt du må gjøre er å gå inn på nettbanken din, trykk lån og følge noen enkle instrukser. Snart vet du både hvor mye du får låne, og har finansieringsbeviset tilgjengelig på mobilen, gratis, uforpliktende og gyldig i en hel måned.

Med finansieringsbeviset i orden har du et godt forhandlingskort, siden selger som regel alltid velger å selge til noen som kan garantere betaling. Du vet også nøyaktig hvor langt du kan strekke deg i en eventuell budrunde.

Derfor er det smart å ha billånet i banken din

Det er mange gode grunner til å ha billån i banken din. Ved å samle alle lån, pluss forsikringer i en og sammen bank får du full oversikt over økonomien på samme nett- og mobilbank. Det gjør det enklere å for eksempel betale ned ekstra eller øke innbetalingen, endre forfallsdato, melde inn eventuelle skader eller endre kilometerstand og kjørelengde osv. Du kan i tillegg få gode, pålitelige råd av en bank og en rådgiver som kjenner deg og din økonomi godt.

NB: For å få billån må du være over 18 år, ikke ha betalingsanmerkninger og være bosatt i Norge.

Lånet leveres av SpareBank 1 Finans Midt-Norge. Priseksempel: Nom. rente 6,95 %, eff. rente 9,83 %, 100.000 kr o/5 år, totalt 125.790 kr.