Skifesten som varmer litt ekstra

Søndag 1. mars kl. 14:00 går startskuddet for barnas eget World Cup-renn på Konnerud, som har fått navnet Vibeke Skofteruds barneskirenn. Arrangementet er gratis og hovedfokuset er å spre skiglede, akkurat slik Vibeke Skofterud selv ønsket.

Klar, ferdig – gå!

Tre dager før skisprinten går av stabelen, inntar nærmere 1000 barn skiarenaen på Konnerud og varmer opp sporene for verdenseliten. Det blir garantert god glid i nypreppede løyper, rungende heiarop fra tilskuerne på sidelinjen, jubel og glede på målstreken og medaljer til alle – alt en skifest skal inneholde!

-Vi er stolt sponsor av Wold Cup Drammen for 5. året på rad, og det varmer litt ekstra å kunne være med og støtte Vibeke Skofteruds barneskirenn. Det er et fantastisk arrangement for barn i alle aldre, og starten på en skikkelig folkefest i Drammen, sier Vidar Løbak, banksjef i Drammen.

Program:

 • Kl. 13:00 Påmelding til rennet i SPAREBANK 1 IGLO, v/Konnerudhallen
 • Kl. 13:00 Smøretelt åpent for de som ønsker smørehjelp
 • Kl. 14:00 Start Barneskirenn:
  • Kl. 14:00 4-5 år, løypelengde ca. 600m
  • Kl. 14:30 5-6 år, løypelengde ca. 1000m
  • Kl. 15:00 7-8 år, løypelengde ca. 1000m
  • Kl. 15:30 9-10 år, løypelengde ca. 1200m
  • Kl. 16:00 11 år og eldre, løypelengde ca. 1500m
 • Kl. 16:30 Barneskirennet er ferdig

Marit Bjørgen deler ut medaljer

Barns skiglede er også noe som står Marit Bjørgen nært, og som hun er sterkt engasjert i. Den tidligere skidronningen vil være tilstede under barneskirennet på Konnerud, og deler ut premier til alle de små skistjernene.

For mer informasjon om barneskirennet: http://www.worldcupdrammen.no/barneskirenn/