Vi er med deg gjennom Korona-krisen

Landet vårt er i en alvorlig situasjon. Konsekvensene av Korona-viruset rammer både helse og økonomi – i hvor stor grad er det for tidlig å si.

Utviklingen de siste dagene har vært dramatisk, og vi opplever en alvorlig situasjon som angår oss alle.

Nasjonal dugnad

Vi er alle selvsagt mest bekymret for liv og helse, og i anmoder alle til å delta i den nasjonale dugnaden og følger anbefalinger og forsiktighetsregler fra myndighetene.

Men det er også en annen side som melder seg, nemlig de økonomiske konsekvensene. Når samfunnet ikke fungerer som normalt og store deler av maskineriet stopper opp, får det konsekvenser. Dette angår også oss alle.

Vi er her for å hjelpe

SpareBank 1 BV er et solid konsern, og er godt rustet med kapital og kunnskap for å håndtere kriser. Vi er her med vårt vanlige tjenestetilbud og gir gjerne gode råd.

Vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe bedrifter i en vanskelig fase, og strekke ut en hånd for å hjelpe enkeltpersoner dersom de skulle havne i en vanskelig økonomisk situasjon.

Ta kontakt med oss i en av våre digitale kanaler dersom du får problemer eller er usikker på hvordan du skal håndtere økonomien din som følge av koronakrisen. Dette gjelder både for bedrifter og personkunder. Vi er med deg.

Rune Fjeldstad
Administrerende direktør i SpareBank 1 BV