Omstilling til smittevern for Nøtterøy-bedriften Plexon

I en vanskelig tid der det skrives om smitte, permitteringer og økonomiske nedganger ønsker vi å løfte fram positive hendelser som skjer i vårt nærsamfunn.

Vi heier på Nøtterøy-bedriften Plexon, som er en god kunde av oss i SpareBank 1 BV. Plexon produserer alle mulige produkter i plexiglass og andre typer plastmaterialer.

Foto: Montering hos Kiwi i Tønsberg.

Ledelsen i Plexon vurderte i likhet med mange andre bedrifter om de var nødt til å permittere sine ansatte. Men så snudde det totalt, da det kom en etterspørsel etter plastskjermer for smittevern i forbindelse med koronakrisen.

Som følge av dette strømmer nå bestillingene inn, og de ansatte i Plexon jobber nå på spreng med å levere smittevernutstyr til butikker, møterom, matserveringer og andre bedrifter. 

Anne-Kjersti Sundby som jobber som marketing & office manager ved Plexon, synes det er fint at de kan bidra i en vanskelig tid:

– Til tross for den vanskelige situasjonen vi alle er i nå synes vi det er positivt å kunne bidra med produkter som kan beskytte og gi en trygghetsfølelse til alle de som jobber for å holde samfunnet i gang, forteller hun.