WITH bakevarer på Meny

WITH as har som mange andre bedrifter opplevd stor omstilling på kort tid. Fra å ha mange besøkende på de tre WITH-kafeene i Tønsberg, er det nå langt færre som handler i sentrum.

Den ene kafeen som ligger på Tønsberg og Nøtterøy biblioteket, ble nødt til å stenge da biblioteket ble stengt torsdag 12 mars. Med en kafe mindre, reduserte åpningstider i sentrum og mangel på etterspørsel i kafeene, måtte vi permittere mange av våre ansatte, forteller daglig leder Kjersti With.

Hun har derfor måttet jobbe med å finne nye og kreative løsninger for å holde driften i gang.

Foto: Hold 1 meter avstand.

Det siste året har to lokale Meny-butikker solgt noen av hennes varer. Og etter koronakrisen kom har samarbeidet eskalert. De selger nå flere av bakervarene fra WITH, i tillegg til at hun har startet samarbeid med to nye butikker.

WITH tilbyr også hjemlevering av varer, slik at man kan få ferske brød og bakervarer på døren. Hun har i tillegg åpnet opp Bydelshuset hvor man kan leie et møterom, for de som ønsker å jobbe uforstyrret og ha «hjemmekontor» her.

Foto: Utvalg av bakevarer.

Nå til påske skal det pakkes påskepakker for hjemkjøring og lages «påskerenn» i byen med startpunkt på WITH brød & kaffe.

Vi heier på WITH og kreative løsninger!