jente ser på kamera og har mobilbanken

Mobilbanken med flere funksjoner

I dialog med tusenvis av mobilbank-kunder har vi forbedret oversikten og lansert en rekke nyttige funksjoner. Sjekk ut hva som er nytt i mobilbanken!

Ta bilde av en regning for å betale den, overfør betalingsinformasjon fra e-post-faktura rett til mobilbanken din, overfør med Siri, utsett betaling, og følg med på økonomien til barna. Dette er bare noen av de nye funksjonene du nå kan leke deg med i mobilbanken. I tillegg får du råd om hvilke andre produkter og tjenester som kan hjelpe deg til å ta gode økonomiske valg.

– Folk vil ha det enkelt, så når vi leverer nye funksjoner og produkter i mobilbanken, er dette et svar på det kundene forteller oss at de forventer og ønsker, sier Thomas Allan Nygaard, produkteier digitalbank i SpareBank 1.

Dette kan du gjøre i mobilbanken

Se alle dine Sparebank 1 -kontoer i mobilbanken

Har du brukskonto i flere SpareBank 1-banker kan du hente inn og se disse i mobilbanken. I «min oversikt» vil du få opp navn på konto, saldo og hvor konto er hentet fra. Etter hvert vil det også bli mulig å se transaksjoner og gjøre betalinger, først fra brukskonto og senere også fra kredittkortkonto.

Logg inn med Face-ID

Mobilbanken på Apple watch og overføre med Siri

Spar tid med enkel regningsbetaling

Fakturascanning med kamera

Ta bilde av papirfakturaen din, og overfør betalingsinformasjonen til mobilbanken med et tastetrykk!

 

Utsett betaling

De fleste av oss opplever at enkelte måneder bringer med seg mange og store regninger. Med utsett betaling slipper du å ty til forbrukslån eller kreditt når det kniper. Du kan enkelt spre fakturautgiftene over flere lønninger.

Last ned mobilbanken i App Store    Last ned mobilbanken i Google Play

 

Så langt har over 25.000 gitt sin tilbakemelding direkte i mobilbank-appen, har du noen tips eller ønsker? Gi oss gjerne din tilbakemelding du og!