Damer sitter i bil.

Lyst på egen bil?

Drømmer du om egen bil, men er usikker på om du får lån? Det kan du finne ut i mobil- eller nettbanken din. Vi har nemlig gjort det superenkelt å søke om billån og få finansieringbevis.
Billån med det samme

Alt du må gjøre er å gå inn på nettbanken din, trykk lån og følge noen enkle instrukser. Snart vet du både hvor mye du får låne, og har finansieringsbeviset tilgjengelig på mobilen, gratis, uforpliktende og gyldig i en hel måned. Med finansieringsbeviset i orden har du et godt forhandlingskort, siden selger som regel alltid velger å selge til noen som kan garantere betaling. Du vet også nøyaktig hvor langt du kan strekke deg i en eventuell budrunde.

Sjekk pris og søk lån

Det er mulig å få billån uten egenkapital når man skal kjøpe bil

Mange tror at de må egenkapital for å få billån hos banken. Å ha egenkapital er bestandig gunstig. Alle lån blir rimeligere når du har litt penger selv. Men egenkapital er ikke nødvendig. Hos oss kan du få lån til hele kjøpesummen, så lenge vi ser at økonomien din er god nok til at du kan betale de månedlige lånekostnadene. Betingelsene på lånet tilpasser vi til din økonomi.

Derfor er det smart å ha billånet i banken din

Det er mange gode grunner til å ha billån i banken din. Ved å samle alle lån, pluss forsikringer i en og sammen bank får du full oversikt over økonomien på samme nett- og mobilbank. Det gjør det enklere å for eksempel betale ned ekstra eller øke innbetalingen, endre forfallsdato, melde inn eventuelle skader eller endre kilometerstand og kjørelengde osv. Du kan i tillegg få gode, pålitelige råd av en bank og en rådgiver som kjenner deg og din økonomi godt.

NB: For å få billån må man være over 18 år, ikke ha betalingsanmerkninger og være bosatt i Norge.

Les også: Flere sykler og el-sparkesykler krever mer av alle trafikanter

Kontaktperson

Arne Kristian Falkenhaug
Autorisert finansiell rådgiver i SpareBank 1 Gudbrandsdal
Telefon
E-post