Garmin

Betal med Fitbit- og Garmin klokken når du er på farta!

Har du en Garmin eller Fitbit-klokke som også støtter betaling? Legg inn SpareBank 1-kortet ditt i appen, og du kan betale med klokken uten å ha med deg verken lommebok, kort eller telefon.

Flere og flere butikker og betalingsterminaler har kontaktløs betaling, og stadig flere av oss kaster oss på trenden med å betale med Fitbit- og Garmin klokken.

– Klokkebetaling er veldig enkelt og ikke minst praktisk siden du slipper å ha med deg lommebok eller telefon når du skal betale. Men, den største fordelen er kanskje at du slipper å taste kode i kjøpsøyeblikket, sier Øystein Lysvik, forretningsleder Betaling i SpareBank 1

Sikker betaling

Identifiseringen med PIN-kode gjør at uvedkommende derfor ikke kan betale med klokken din om du skulle miste eller legge fra deg klokken.

– Så lenge du har klokken på deg, og den registrerer puls, trenger du ikke å taste inn PIN-koden på nytt før om 24-timer. Men om du tar av deg klokken må du oppgi koden på nytt før du kan betale. Det gjør at betalingen er like sikker som om du betaler med kort, utdyper Lysvik. 

Fremtidens betalingsmåte

Andelen kontaktløse betalinger øker kraftig. Lysvik forteller at 40% av transaksjonene gjort med SpareBank 1s kort var kontaktløse ved utgangen av mars i år.

– Kontaktløs betaling er definitivt fremtidens betalingsmåte. Stort sett har alle norske kort kontaktløs-funksjon, mens utbredelsen foreløpig er noe lavere på terminal og butikk-siden, utdyper han.   

Slik betaler du med Fitbit og Garmin

Med Garmin Pay kan du foreta kjøp med de samme kortene du bruker hver eneste dag. Legg inn bankkortet og kredittkortet i Garmin- eller Fitbit-appen, og du er i gang!

Alle nye bank- og kredittkort (ikke Visa Platinum) fra SpareBank 1 kan aktiveres på Fitbit og Garmin-klokker med betalingsfunksjonalitet. 

Se Fitbit.com og Garmin.com for mer informasjon om hvilke klokker som støttet klokkebetaling.

Se også: SpareBank 1 åpner mobilbanken for alle

Kontaktperson

Alf-Asbjørn Berge
Fagansvarlig betalingsformidling i SpareBank 1 Gudbrandsdal
Telefon
E-post