Curlingklubb

Nye store sponsorengasjement

SpareBank 1 Gudbrandsdal har gått inn som ny hovedsponsor for Lillehammer Curlingklubb. I tillegg er det inngått et større samarbeid med Norsk Litteraturfestival på Lillehammer.

Lillehammer Curlingklubb har landets flotteste curlinganlegg vegg-i-vegg med Eidsiva arena og er en godt drevet bredde- og eliteklubb med aktive i alle aldre. Klubben er i sterk vekst og utvikling og flere av spillerne deres representerer ulike norske landslag.

For SpareBank 1 Gudbrandsdal er dette en fin samarbeidspartner ettersom klubben passer godt inn i vår sponsorprofil som et godt drevet idrettslag med sunne og gode verdier, forteller markedssjef Trond Slåen.

Skoleprosjekt

I tillegg til curlingklubben er det også inngått en spennende avtale med Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. Her handler sponsoratet mest om et skoleprosjekt rettet mot barne- og ungdomsskoler i Gudbrandsdalen.

Skoleprosjektet skal involvere og engasjere barn og unge til å komme med gode ideer om varige og viktige nærmiljøtiltak. Elevene skal begrunne sine ønsker og deretter vil en jury bestående av Norsk Litteraturfestival og oss i banken kåre en vinner i forbindelse med festivalen, forklarer Slåen.

Vinnerbidrag vil få en sum penger, samt at det blir etablert en Spleis-aksjon og tanken er at det skal komme inn en betydelig andel penger som gjør det mulig å realisere det aktuelle prosjektet.

Kontaktperson

André Winje Arntzen
Samfunnskontakt i SpareBank 1 Gudbrandsdal
Telefon
E-post