Enova-støtte nå også til hytter

På tirsdag kom gladnyheten om at Enova nå også gir støtte til miljøtiltak på hytter.

De fleste hytter i Norge har innlagt strøm, og holdes varme gjennom hele året. Da er det greit både for miljøet og lommeboka at strømforbruket holdes nede.

Sparer også strømnettet

Strømnettet i mange hyttekommuner er ikke dimensjonert for å ta unna toppene som oppstår i høysesongene. Med mer energieffektive hytter håper Enova også å bidra til at belastningen på strømnettet blir mindre.

Sjekk Enova, lånevilkår og støtte fra kommunen

Selv med utsikt til lavere strømregning kan investeringen i energieffektive løsninger være tung. I disse dager lanserer flere av de største bankene boliglån til energieffektive hus. Her kan det være penger å spare hvis du er litt bevisst. Sammen med støtte fra Enova, og eventuelt kommunen du bor i kan regnestykket bli hyggeligere enn du hadde trodd.

Våre miljølån gjelder også hytter

Vårt Miljølån er lån til de samme tiltakene som Enova gir støtte til, enten det gjelder hus eller hytte. Lånet kan også brukes til å oppgradere din eksisterende bolig, ikke bare hvis du skal kjøpe eller bygge nytt. Mindre tiltak som solceller fra Otovo eller varmepumpe fra Toshiba varmepumper eller NIBE finnes det også gunstige betingelser for hos oss. Ta gjerne kontakt med oss for å drøfte dine planer.

 

Kontaktperson

Torill Engebakken
Markedssjef
Telefon