Kjære landbrukskunde

Tørt, varmt vær gjør det vanskelig å være bonde denne sommeren. Det kan være lett å miste nattesøvnen, både av ekstraarbeid med vanning og av bekymring for fôrsituasjonen.

Jeg ønsker å bli kontaktet

Sending Gaard in Buskerud, Norway

Som kunde hos oss skal du være trygg på at banken stiller opp også i vanskelige tider. Både i bank og i regnskapshuset holder vi oss oppdatert på utviklingen. Vi vurderer muligheten for ekstraordinært lån i forbindelse med uforutsett fôrkjøp i tillegg til andre tiltak for å bedre likviditeten for den enkelte. Har du behov for å drøfte løsninger, ikke nøl med å ta kontakt på telefon 91503202, eller ved å trykke på knappen over for å bli kontaktet.

Det arbeides godt i mange instanser med å få på plass tiltak og erstatningsmuligheter for landbruket i denne ekstraordinære situasjonen. Vi anbefaler deg å bruke din regnskapsfører og landbrukets rådgivere til å vurdere de økonomiske konsekvensene og gi oss tilbakemeldinger slik at vi best mulig kan vurdere hvilke tiltak som er nødvendig fra banken. I tillegg til generelle tiltak vil det være mulighet for individuelle løsninger.

Banken og regnskapshuset deltar i denne dugnaden slik at du som landbrukskunde klarer å komme gjennom en helt spesiell sommer og med en mulighet for normal produksjon gjennom vinteren og til neste sommer.

Med vennlig hilsen
Knut Oscar Fleten, adm. dir

Kontaktperson

Knut Oscar Fleten
Administrerende banksjef
Telefon