Kanonsalg via mCASH

På litt over sju timer søndag 18.desember solgte Hvil Vingene dagspa gavekort via mCASH til over 213.000 kroner. Forretningen i Hamar fikk hjelp av Sparebanken Hedmark i forbindelse med en gavekortkampanje som resulterte i salgsrekord.

Samarbeidet mellom Sparebanken Hedmark og Hvil Vingene dagspa kom i gang lørdag 10.desember, da avdeling Storhamar hadde stand i CC Amfi under kampen mellom Storhamar og Kongsvinger. Avdelingsleder Eli Aske Solberg tok kontakt med Carina Aspeli i Hvil Vingene dagspa, og lurte på om mCASH kunne vært noe for henne.

Hvil Vingene var interessert i hjelp knyttet til en gavekortkampanje. Derfra tok kundekonsulent Isabel Kirkeslett over kontakten.

-Jeg tok kontakt for å høre om registreringen på mCASH.no hadde gått bra. De var i oppstartsfasen, og trengte en del praktisk hjelp innledningsvis før søndagens kampanje, sier Kirkeslett, som søndag kveld også var behjelpelig med kontakt med mCASH sentralt.

Var på utkikk etter nye betalingsløsninger
Aspeli sier de var på utkikk etter alternative betalingsløsninger i julestria.

-Slike gavekortkampanjer har vi 1 til 2 ganger i året, og omfanget øker hver gang. Mange har ikke tid til å dra innom butikken i disse dager, spesielt på en søndag da kampanjen ble gjennomført.

Vellykket kampanje
Resultatet av kampanjen ble enestående. Totalt ble det solgt gavekort for 213.000 kroner, der den totale verdien blir det dobbelte. Drøyt 300 transaksjoner ble gjennomført med mCASH, forteller Aspeli.

-Det har vært en enorm etterspørsel etter gavekort med dobbel verdi. Mange handler gavekort i julegave til seg selv, men også noen til andre. Dette sikrer oss mye å gjøre i 2017, sier Aspeli.

-Et pust i hverdagen
Hvil Vingene dagspa går nå på sitt sjuende år som virksomhet, og har totalt 7 ansatte. De fokuserer på hudpleie, massasje og behandlinger.

-Både damer og menn kommer hit, men også ungdom ned mot 11 år. Vi har en egen ungdomsbehandling, og har de siste årene hatt en stor økning blant menn. Mange bruker det som et pust i hverdagen, sier Aspeli.

Kirkeslett sier hun og de andre kundekonsulentene på Hamar vest fokuserer mye på mCASH i hverdagen.

-Vi har det i bakhodet og med oss i arbeidshverdagen. Vi prøver å fremme mCASH gjennom å tilby det til våre kunder i relevante anledninger, avslutter Kirkeslett.