Det blir ikke 17. mai uten is og pølse! For mange kiosker, skoler, lag og foreninger er dette en av årets viktigste utsalgsdager. Med Vipps på laget er du klar for å ta betalt på nasjonaldagen.

Vipps – så tar du betalt på 17. mai!

Det blir ikke 17. mai uten is og pølse! Med Vipps i kiosken er du klar for å ta betalt på nasjonaldagen 🙂

For mange skoler, klubber, lag og foreninger er 17. mai en av årets viktigste utsalgsdager. Noen vil nok fortsatt komme med kontanter i lomma eller bunadveska, mens andre vil ha en klar forventning om å kunne betale for isen, pølsa og brusen med mobilen.

Du kan både velge mellom den enkleste løsningen Vipps Bedrift med et eget vippsnummer, eller VippsGO som presenterer din meny i Vipps.

Vipps Bedrift: Enkel betaling

Vipps Bedrift med vippsnummer er den løsningen de fleste lokale 17.mai-arrangement velger. Det er nesten som å vippse en venn, forskjellen er bare at kunden vippser til et vippsnummer for å betale for et kjøp. Dette nummeret får du tildelt når du har gjennomført bestilling. Hvis Vipps Bedrift er løsningen for dere, registrerer du bedriften her for å få satt opp et eget utsalgssted. Prosessen kan gjøres på nett, helt på egenhånd. Når avtalen er signert av dere, og verifisert av oss, er det bare å ta i bruk vippsnummeret for å ta betalt, slik at kundene dine får handlet raskt og enkelt uten kontanter.

VippsGO: Egen kioskmeny

Mange arrangement på 17. mai gjennomføres av klubber, lag og foreninger som setter opp en liten kiosk akkurat denne dagen. Trenger laget ditt bredere funksjonalitet enn Vipps Bedrift, er VippsGO et godt alternativ. Fordelen med VippsGO er at løsningen er fleksibel, og det er superenkelt å endre meny og utvalg for hver gang dere har et arrangement.

VippsGo er rett og slett som en liten butikk inne i Vipps-appen der du setter opp en egen meny, og hvor kunden også kan forhåndsbetale for så å hente ut varen i kiosken. Går brusen unna i rekordfart, markerer dere kjapt at nå er det faktisk utsolgt.

Det er også mulig å ha valgfritt beløp inne som en egen menylinje, slik at dere kan selge varer uten å sette en fast pris. Høres VippsGO ut som en smart idé for 17. mai, kan dere bestille løsningen her.

Få budskapet ut

Sprittusjer og plakater er også viktig for å få ut informasjon om priser og meny. Tar dere i bruk betalingsløsninger fra Vipps er det også mulig å få eget markedsmateriell, og skreddersy egne plakater. Det gjøres enkelt her!

Vær ute i tide

Organisasjonsnummer og kontonummer registrert på samme eier er det du trenger for å få på plass 17. mai-feiringen med mindre kontanter.

For skoler som vil bruke Vipps er det viktig å huske at avtalene må være signert før dere kan bruke løsningen. Hvis skolen selv skal ha en avtale, er det kommunen eller fylkeskommunen som må signere, avhengig av om det er en barne-, ungdoms- eller videregående skole.

For arrangement i regi av FAU må dere aller først ha et eget organisasjonsnummer og en bankkonto tilhørende organisasjonsnummeret. Organisasjonsnummeret bruker dere for å bestille Vipps. Husk at FAU må stå som eier av kontonummeret som registreres. Trenger dere hjelp til å ordne dette? Vi hjelper dere i gang.

Vipps så har du betalingen på plass før skjorta må strykes og bundskoene pusses!