Gladnyhet! Nå kan du samle kontoene fra flere banker i mobilbanken vår. Slik får du full oversikt på ett sted

Lei av å bruke flere mobilbanker?

Nyhet! Nå kan du samle kontoene fra flere banker i mobilbanken vår. Slik får du full oversikt på ett sted😊

Tidligere i år åpnet vi opp for at du som er kunde hos oss kan se kontoinformasjonen din fra enkelte andre banker i mobilbanken vår. Med EU-direktivet PSD2 når vi en ny milepæl.

Alle kontoer på ett sted

Er du kunde i flere banker, kan du nå velge den mobilbanken du liker best. Her kan du samle kontoer (hovedsaklig brukskontoer) fra bankene du er kunde i. Det er også nytt at du kan betale med disse kontoene.

Som kunde i SpareBank 1 Østlandet kan du altså bruke mobilbanken din til å hente inn, få oversikt over og betale fra kontoer i andre banker.

Slik legger du til konto fra annen bank

Ennå vil det ta litt tid før alle norske banker er klare.

Velg Legg til konto fra annen bank etter at du har logget inn i mobilbanken. Da vil du til enhver tid få en oppdatert liste over hvilke banker du kan hente kontoer fra.

Fortell oss hva du synes

– Det er utrolig spennende at du nå kan ta i bruk mobilbanken vår på tvers av bankene du er kunde i, sier Christian Fjestad, leder for innovasjon i SpareBank 1 Østlandet.

– Test ut de nye funksjonene og fortell oss hva du synes. Vi er superspente på tilbakemeldinger fra deg, sier Fjestad.

Sammen lager vi Norges beste mobilbank!

30. september i 1996 lanserte SpareBank 1 Østlandet den aller første nettbanken i Europa. Ti år etter bestemte vi oss for å lage mobilbank i en versjon Norge ennå ikke hadde sett maken til.

Gode tips og råd fra brukerne har vært helt avgjørende for at vi i dag er akkurat like stolte av mobilbanken vår som da den ble lansert. Takk for alle innspill!