Snart er det barnas bankdager!

Verdens Sparedag er 31. oktober. Dagen ble grunnlagt av WSBI (World Savings Bank Institue) i Milano allerede i 1924, med hensikt om å informere folk om fordelene ved å spare i bank istedenfor i madrassen. I forbindelse med denne dagen har SpareBank 1 Ringerike Hadeland «Barnas Bankdager». I år er disse dagene 2. og 4. november.

Labb og Line har fulgt oss i mange år, men på grunn av klimaendringene vil de i løpet av vinteren flytte tilbake til Nordpolen. Sparebanden, som er vårt nye barnekonsept, vil i løpet av vinteren flytte inn i våre kontorer. Målet er å lære barn og voksne om noe enormt viktig «penger og økonomi for barn».

Hvem er Sparebanden?

Skape: Oppfinnsom, leken og nysgjerrig. Jeg elsker å tjene penger på noe ingen har tjent penger på før! 

Spare: Rolig, fornuftig, ryddig og ordentlig. Jeg liker å se at sparing lønner seg!  

Bruke: Hoppende, glad, impulsiv og glimt i øyet. Når jeg kan bruke penger på noe jeg ønsker meg blir jeg hoppende glad! 

Dele: Rettferdig og omsorgsfull. Jeg liker å ha oversikt, og blir glad av å tenke på og dele med andre! 

 

Hva skjer på våre kontorer i Hønefoss, Jevnaker, Gran og Nittedal 2. og 4. november?

 

Hønefoss, Jevnaker, Gran:

Torsdag 2. november fra kl 14-19: Det blir ansiktsmaling, pølser og lomper og gøy med Labb og Line. Vi deler ut billetter til kinoforestillingen «Ekspedisjon Knerten» så langt det rekker (6. november Hønefoss og Brandbu kinoer).

Lørdag 4. november fra kl 10-14: Det blir ansiktsmaling, pølser og lomper og gøy med Labb og Line. Vi deler ut billetter til kinoforestillingen «Ekspedisjon Knerten» så langt det rekker (6. november Hønefoss og Brandbu kinoer).  I tillegg blir det trylleshow!

Nittedal:

Torsdag 2. november fra kl 14-19: Det blir ansiktsmaling, pølser og lomper og gøy med Labb og Line. Vi deler ut billetter til forestillingen «Karius og Baktus». Forestillingen holdes av Nittedal Teater på Nittedal ungdomsskole 4. november kl 15.00.

Lørdag 4. november fra kl 10-14: Det blir ansiktsmaling, ballongfigurer, tegning, pølser og lomper og gøy med Labb og Line. Vi deler ut billetter til forestillingen «Karius og Baktus». Forestillingen holdes av Nittedal Teater på Nittedal ungdomsskole 4. november kl 15.00. Etter forestillingen blir det hygge, kos og Lykkehjul med premier.