EiendomsMegler 1 Midt-Norge på topp blant Norges beste arbeidsplasser. Vi gratulerer!

Det internasjonale analyse og rådgivningselskapet Great Place to Work har kåret EiendomsMegler 1 Midt-Norge til Norges beste arbeidsplass i sin kategori.

Kåringen skjedde torsdag kveld, 10.mars, i Samfunnssalen på Arbeidersamfunnets plass i Oslo. Dette er den 13. gangen Norges Beste Arbeidsplasser blir kåret. Vinnerne scorer best på lederskap og tilbakemeldinger fra ansatte. Nesten 30 000 ansatte i 186 norske selskaper har sagt sin mening om 58 forhold ved arbeidsplassen.

– Dette er litt som eksamen og julaften på en og samme dag for oss, sier Kjetil Reinsberg, adm. dir. i EiendomsMegler 1 Midt-Norge.

Mestring i jobben

– I alt vi gjør. 365 dager i året, har vi fokus på å skape en motiverende arbeidsplass med medarbeidere som opplever mestring. Og håndterer kundene sine deretter, forteller Reinsberg.

– Å gå til topps i Great Place to Work er en sterk opplevelse. Å vite at en har 208 kolleger som opplever det å jobbe i EiendomsMegler1 som helt fantastisk, er veldig flott.

Og når en vet at der det er godt å jobbe er det godt å være kunde. Så er det bærekraftig å ha medarbeiderstrategi som katalysator for å nå overordnede forretningsmål. Men jeg kan med hånda på hjertet si at dette har ikke kommet av seg selv, men gjennom en årelang dugnad hvor bidragene fra alle 208 har betydd akkurat like mye. Takk til dere alle.

– Å bli kåret til Norges beste arbeidsplass er en anerkjennelse av at våre 210 ansatte driver kontinuerlig forbedring av egen arbeidsplass. Det betyr at måten vi driver selskapet på er robust og bærekraftig. Høy utviklingstakt er en rammebetingelse i 2016, og da blir kontinuitet i medarbeiderfokuset viktig både for å skape skire arbeidsplasser og gjensidig lønnsomme kunderelasjoner over tid, avslutter Reinsberg.

Kjøpe eller selge bolig?