Vinn plass på Toppidrettsvekas Sommerskiskole

Petter Northug, Robin Bryntesson og Lars Ljung ønsker de mellom 10 og 16 år hjertelig velkommen til fire knallfine dager på Aure 24. -27. juni.

Som stolt generalsponsor for Toppidrettvekas Sommerskiskole gleder vi oss over at vi kan gi bort fem deltakerpass til unge i alderen 10-16 år til sommerens skibegivenhet. Vinnerne kan se frem til fire dager med trening og trivsel på Aure.

Jeg vil bli med i trekningen

 

Konkurranseregler
  • Konkurranseperioden er fra torsdag 19. mai kl 12.00 til onsdag 1. juni 2016 kl 12.00.
  • Sommerskiskolen går over fire dager, 24.-27.juni på Aure. Sommerskiskolen er for aldersgruppen 10-16 år (født mellom 2000 og 2006). Overnattingene foregår på Aure barne- og ungdomsskole.
  • Deltakere må ta med hjelm, skistaver med rulleskipigg, skisko, skihansker, rulleski (for de som har), joggesko, innesko, to sett treningstøy, badeklær, toalettsaker, håndklær, drikkebelte, sovepose, liggeunderlag, pute, fritidsantrekk, tursekk og lommepenger.
  • Premien består av deltakeravgift, alle overnattingene under oppholdet, 4 daglige måltider, sommerskiskolens t-skjorte og alle aktiviteter. Reise og lommepenger er ikke inkludert.
  • Denne konkurransen er i regi av SpareBank 1 SMN, og deltakelsen foregår på SpareBank 1 SMN sine Facebook og Instagram-sider.
  • Du må gjerne like, kommentere og dele konkurransen med dine venner, men dette er ikke et krav for å kunne delta i trekningen.
  • For å delta i konkurransen må du mellom 20. mai og 1. juni fylle ut påmeldingsskjema lenger opp på denne siden
  • SpareBank 1 SMN trekker fem vinnere blant de som har fulgt kravene i punktet over. Trekningen vil være tilfeldig og foregå onsdag 1. juni kl 12.00. Vinnerne blir kontaktet og navnene blir delt i kommentarefeltet på konkurransen på SpareBank 1 SMN sin Facebook og Instagram
  • Vinneren kan selv ikke være ansatt i SpareBank 1, eller ha foreldre som er ansatt i SpareBank 1.

 

SpareBank 1 SMN er en stolt hovedsponsor av langrennslandslaget, og en minst like stolt støttespiller for alle de små og store lagene som finnes rundt omkring i Midt-Norge og på Nordvestlandet. Ved å støtte lokale idretts- og skilag som får vi nære og verdifulle samarbeid gjennom hele året. Sammen har vi bl.a. ukentlige treningsopplegg for både kunder og ansatte, og avvikler en rekke forskjellige arrangement.