Hederskveld for kvinner i landbruket

Damene i landbruket fortjener å bli gjort stas på, og derfor inviterte vi til helkveld i sommerteltet på Felleskjøpet på Steinkjer. Femti damer kom for moteshow med Traktorpikene og stilforedrag fra Monika Viken Leithe, odelsjente, grûnder, stilcoach og daglig leder av Ellemelle i Namsos.

Monikas mål med stilforedraget var å inspirere damene til å føle seg feiende flotte enten det var i fjøsdress, jeans eller paljetter – rett og slett bli den beste utgaven av seg selv. Og inspirerte ble vi. Hun stylet også våre lokale modeller fra landbruket som var ikledd sprekt tøy fra Traktorpikene under moteshowet. Les motebloggen hennes og se bildene her.

Det var deretter spente deltakere som fikk presentert det nyeste innen GPS og presisjonslandbruk av Odd Harald Grongstad fra Felleskjøpet.

Banksjefene Gunnar og Rune serverte damene bobler i glasset og grillspyd med tilbehør. Grillsjef Håvard assistert av Ola og Arne lagde så god mat at alt ble spist opp. Etter maten var stemningen på topp før kveldens hovedinnslag; moteshowet.

Klær for kvinner i landbruket

Den lokale bedriften Traktorpikene fikk tidligere i år bankens hovedstipend i kategorien næring. De startet bedriften fordi de ikke var fornøyd med det som fantes av arbeidsklær til kvinner. Målet deres er å designe flotte feminine arbeidsklær med gode farger. Klærne skal være tilpasset kvinnekroppen og tåle et røft arbeidsmiljø.

Landbrukskvinner fra nærområdet stilte som modeller av klær fra Traktorpikene og øyebekledning fra Synsam. Modellene var selvsagt stylet av Monika, og på tross av å være langt unna både fjøs og komfortsone sto innsatsen til alle involverte til terningkast 6.

Etter moteshowet ble det trekning av mange flotte premier sponset av SpareBank 1 SMN Finans, Ellemelle og Felleskjøpet. Deltakerne deltok i konkurransen med å laste ned mCASH-appen for enkel mobil betaling.

Vi takker alle dere som var med oss denne kvelden, vi kommer til å huske den lenge. Og tusen takk til våre gode samarbeidspartnere i SpareBank 1 SMN Finans, Monika på Ellemelle, Traktorpikene og Felleskjøpet. Sammen får vi ting til å skje.

Vi er best på landbruk