Jippi! Toppkarakter for SpareBank 1s reiseforsikring

Best i test: SpareBank 1 er blant selskapene som kommer best ut, med tommel opp og smilefjes, når Norsk Familieøkonomi har testet reiseforsikringer.

SpareBank 1s reiseforsikring fikk tommel opp og stort smilefjes, og juryen hadde følgende godord på lager:

«SpareBank 1 har gjennomgående gode dekninger, og er blant de beste på varighet (70 dager). I tillegg har de gode dekninger på sportsutstyr, og er helt i toppen på død/invaliditet barn. Både på reisegods og avbestilling dekkes 400 000 kroner, noe som burde være tilstrekkelig for de aller fleste.»

Gledelig å være i toppen

– Det er gledelig at vi nok en gang er med i toppen av en slik rangering. Det gir enda en hyggelig bekreftelse på at reiseforsikringen vår er blant de beste i markedet, sier Jessica Tauson, produktsjefen for reiseforsikring i SpareBank 1 Forsikring.

– Reiseforsikring er noe av det viktigste du kan ha med deg på tur! Derfor er vi svært opptatt av at reiseforsikringen gir deg den dekningen du trenger hvis noe skulle skje, forteller hun.

Reis aldri uten forsikring

En god reiseforsikring er viktig, likevel vet vi at 1 av 5 dropper reiseforsikringen. Det kan fort bli dyrt.

  • Reis aldri utenlands uten reiseforsikring. Blir du syk eller skadet på utenlandsferie, kan det få store økonomiske konsekvenser.
  • Hvis du er kunde i banken, ligger reisebeviset ditt i mobilbanken. Vil du ha det tilsendt i posten, kan du bestille det i nettbanken.
  • Du kan laste ned reiseforsikringsbeviset fra mobilbanken og du kan dele det digitalt med resten av familien.

Sjekk pris på reiseforsikring