​Nyhet! Nå kan du søke billån i mobilbanken

-Hæ?! Har det skjedd en feil? Det var reaksjonen til kunden som fikk svar på billånet umiddelbart. Enklere billån. 

Tenker du på å kjøpe ny eller gammel bil? Da kan du søke om billån direkte i mobilbanken. Både der og via nettsidene er det mange som blir overrasket over det raske svaret.

– Vi fikk over 90 søknader i mai på mobilbank, 47 av dem ble automatisk innvilget. En kunde ble så overrasket da han fikk beskjed på sekundet, at han kontaktet oss for å sjekke om det stemte. Han var ikke vant til at det tok så kort tid å få svar, smiler Sveinung Vik, leder for PM i SpareBank 1 Finans.

Forbedret mobilbank

Muligheten for å søke billån i mobilbanken har vært tilgjengelig en måneds tid. Fra 14. juni ble den ytterligere forbedret.

– Løsningen forbedres stadig. Nå kan flere kunder få enda kjappere svar. Når søknaden er godkjent kan de legge til bilen, direkte i mobilbanken. De kan også selv endre eller slette søknaden, og legge til betalingsforsikring, sier Sveinung.

Sjekk pris og søk om billån