Birgit Skarstein med på laget

Birgit Skarstein og banken innleder nå et langsiktig samarbeid. Målet er å inspirere andre til å se muligheter og å følge sine drømmer. Gjennom flere år har vi kjent Birgit godt. Hun er et forbilde for oss alle – uansett alder, en inspirasjon og et hedersmenneske.

Birgit er en talentvinner som i praksis lever og er det vi ser etter i våre talenter. Hun skal hjelpe oss med utvikle vårt talentprogram videre. Vi er utrolig glade for å ha henne på samme lag, sier konsernbanksjef Eli Arnstad.

På vei til Rio

Samarbeidet skal også gi Birgit Skarstein muligheter til å satse på sin egen karriere. Nå er hun på vei til Paralympics i Rio de Janeiro, hvor hun er medaljekandidat i roing.

– Den erfaringen jeg gjør i å sette meg mål, utfordre grenser, oppleve fellesskap, glede og utfordringer håper jeg skal være en kilde til inspirasjon for andre. SpareBank 1 SMN har alltid vært min bank, og jeg gleder meg til å bidra i bankens arbeid med unge talenter, sier Birgit Skarstein.

350 stipend

Gjennom de siste ti årene har vi gjennom vårt talentprogram gitt stipend til over 350 personer, organisasjoner og ildsjeler som har drømmer de arbeider hardt for å realisere. Birgit fikk vårt hedersstipend i 2012.

– Birgit vendte en vanskelig situasjon til noe bra. Ikke bare er hun en utrolig idrettsutøver, hun er også et utrolig menneske! Nå skal hun til Rio for å gjøre en best mulig innsats og vi ønsker henne lykke til, sier Eli Arnstad.

Birgit Skarstein er klar for OL i Rio. Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF