«Hverdagsfellen»

Hverdagsfellen. Gjennomsnittsnordmannen har aldri hatt større økonomisk handlingsrom, men samtidig ser de fleste av oss at pengene blir borte i mer eller mindre nødvendige utgifter. Vi leter etter en liten gruppe personer som kan tenke seg å få hjelp og oppfølging for å nå sine økonomiske mål for 2017. Som også kan være villig til å stille til intervju om sine opplevelser og tanker.

De vi leter etter har normalt ryddig økonomi, men føler kanskje at det hadde vært godt med bedre styring. Kanskje har de helt konkrete mål som å komme inn i boligmarkedet. Eller kanskje er det bare ønsket om økt rom for sparing som driver dem.

Deltagerne får oppfølging av en finansrådgiver med hjelp og råd i forhold til økonomien. Bistand i å legge budsjetter og tips og råd om hvordan de kan nå sine mål. I tillegg kan vi love premiering av deltagerne. Deltagelse tar ikke mye tid, og vi tilpasser opplegget til dine behov.

Vil du vite mer ? Send en kort beskrivelse av deg selv til endre.jo.reite@smn.no