Jippi! Verdensnyhet fra mCASH – betal fra tastaturet

– Med det nye mCASH-tastaturet tar vi vennebetaling ett skritt videre, ved å smelte sosial kommunikasjon og betaling sammen i en opplevelse. Dette er ekte sosial betaling, sier Elisabeth Haug, administrerende direktør i mCASH.

I mCASH-appen gjennomfører halvparten av brukerne vennebetalinger hver måned, og i 2017 forventes det at bruken fortsetter å øke.

Frem til nå har brukere av mCASH vært nødt til å åpne appen for å gjennomføre transaksjoner. Det er ikke lenger nødvendig. Med det nye tastaturet kan du som bruker overføre penger i de sosiale appene du bruker til enhver tid, slik som WhatsApp, Messenger, Instagram, Snapchat og den tradisjonelle sms’en.

– Vi flytter betaling dit hvor brukerne allerede har dialogen – uavhengig av hvilken app de bruker. Vennebetaling er populært fordi det krever langt mindre enn å logge inn i nettbanken. Samtidig vet vi at dialogen mennesker imellom aldri starter i en betalingsapp, men heller i sosiale apper som Messenger og Snapchat. Som mobilbetalingsaktør må vi være tilstede der samtalene allerede foregår og det er derfor vi nå har lansert mCASH-tastaturet, sier Haug.

Tilstede der brukerne er

– Vi jobber med å forbedre brukerreisen i mCASH hver eneste dag. Det nye mCASH-tastaturet representerer digital innovasjon, og det har ikke minst et viktig rekrutteringselement som skal bidra til at flere bruker mCASH, sier Elisabeth Haug.

Test det ut du også!
Last ned eller oppdater mCASH-appen på AppStore eller GooglePlay.

Slik gjør du det:
  1. Legg til tastaturet under Generelt/Innstillinger – Tastatur/Språk og Inndata – Sosial betaling mCASH
  2. Trykk på Sosial betaling – mCASH og gi full tilgang. Velg det som standard-tastatur.
  3. Når du nå går inn i de sosiale appene dine kan du sende penger direkte i chatten fra tastaturet.
  4. På iPhone scroller du opp og velger Sosial betaling – og trykker på mCASH-symbolet. På Android finner du mCASH-symbolet nederst på tastaturet.
  5. Når du har trykket på symbolet kan du finne den du skal sende penger til i Kontaktlisten din, taste inn beløpet og sende der og da

[button class=»read» url=»https://www.sparebank1.no/nb/smn/privat/daglig-bruk/mobil-og-nettbank/mcash.html»]Last ned mCASH for enklere betaling med mobilen[/button]