Lyse utsikter for Work-Work

– Work-Work er ett vindu og en smeltedigel mot en åpnere verden hvor vi som bank enkelt og raskt kan utforske smarte forretningsideer, teknologiske ideer, sier leder for digital utvikling i banken, Knut Eilif Halgunset.

I dag feirer Trondheims nye samlingssted for spillutvikling sitt første år i drift. Året har vist seg fra sin beste side, med lønnsomhet for stedet, og fruktbarhet i form av gode prosjekter og nye samarbeid for bedriftene som fyller etasjene over den innovative kafé- og bardriften i Munkegata.

– Det har gått over all forventning, vi har blitt utrolig godt tatt i mot, forteller medgründer og daglig leder Marius Thorvaldsen på Work-Work.

En viktig spiller og utfordrer

At de har vært hjertelig velkommen i byen råder det ingen tvil om. Det er også et så innovativt og matnyttig tiltak at det har høstet en jevn strøm av oppmerksomhet i media, og for mange blitt en modell for hvordan man bør jobbe. Åpent og på tvers.

– Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som har blitt en del av huset, og flere av selskapene har opplevd vekst siden innflyttingen, sier Thorvaldsen.

I tillegg til å skape et viktig arbeidssted for mange av byens klokeste og mest kreative hoder, har et imponerende antall arrangement i små og store format, med en vanvittig bredde, fylt lokalene til randen gjennom hele året. Kafé- og barkonseptet har dessuten slått an, som et unikt møtested for mang en leken ungdom og voksen – og som et testmarked for demoer av nye spill.

Enda bedre i 2017

Med nominasjon til Årets Trønder, vekst på flere hold, og en kanonbra start, tror lederen likevel på at Work-Work kan gjøre det enda bedre i året som kommer.

– Vi ser at flere partnere kommer til og deler sine problemstillinger med miljøet vi har skapt. Om enda flere bedrifter benytter seg av denne muligheten vil det kunne skapes en rekke gründerbedrifter på bakgrunn av reelle utfordringer og problemstillinger – det vil føre til et enda mer vitalt miljø for oppstartsbedrifter i regionen, avslutter Thorvaldsen.

Nye muligheter for banken

– Work-Work gir oss mulighet til raskt og fleksibelt jobbe sammen med smarte personer i ett kreativt miljø som tenker litt annerledes enn oss selv. Derfor har vi også sett det nyttig å ha folk som i perioder jobber med base ut derfra, sier Knut Eilif Halgunset.

I mars holdt vi, som første bank i Norge, Hackathon i lokalene deres hvor vi sammen testet ut nye API’er og forretningsmuligheter rundt dette. Det medførte mye idemyldring og kompetansedeling. Noe vi ser er bra for oss og for de som var med.

– I banken jobber vi stadig åpnere og det gir både oss og andre mer hastighet og øker utviklingstakten både for alle parter. Work-Work er en viktig spiller for å få til dette, forteller Halgunset om bankens opplevelse som partner.


Vi gratulerer så mye med 1 års dagen, og gleder oss til å fortsette på reisen videre sammen med dere.

Søk eller nominér noen til talentstipend i kategorien gründerskap