Spleis – Et enklere spleiselag får ting til å skje

NYHET! Spleis er en superenkel ny måte å samle inn penger på, enten det er til klasseturen, korpset, nye drakter, utdrikningslag eller slektstreff.

Er du lei av å selge lodd og doruller? Men håper at fotballklubben får portable mål? Kunne det blitt gøyere på søndagsskolen med en sklie? Eller skulle bygda hatt en vanntrampoline til sommeren? Hva med ny projektor og playstation til ungdomsklubben?

– Hvorfor ikke starte en spleis å få det gjort? En spleis skaper engasjement og ikke minst eierskapsfølelse hos de som gir, sier Bjørn Kjetil Hellestræ, som leder utviklingen av Spleis for SpareBank 1.

Slik gjør du det:
  1. Gå inn på spleis.no.
  2. Opprett Spleisen din
  3. Del med venner på Facebook, sms og e-post for å få i gang spleiselaget og følge med på hvordan det går.
  4. Få pengene utbetalt og gjennomfør målet ditt.

Giverne kan støtte saken din med både mCASH og kort. Løsningen funker kjempefint på mobil, nettbrett og pc, og i alle nettlesere.

Både for privatpersoner og foreninger

Årlig overføres rundt 45 milliarder kroner fra nordmenn til ideelle og frivillige organisasjoner, i tillegg til at folk står på dugnad for disse organisasjonene. Spleis er laget for både lag og foreninger, men også privatpersoner som vil starte pengeinnsamling.

-For eksempel er dette en god løsning for han som vil springe Marathon eller sykle verden rundt for å samle inn penger til en god sak. Det skal bare ta et par minutter maks før du er oppe og flyr med en spleis. Å lage Spleisen skal være så enkelt at folk blir glad i tjenesten.

Se hva andre har gjort her.

De som gir får vite at målet er nådd

Spleis er et transparent system, det betyr at du kan du se hvem og hvor mange som har bidratt – og hvor mye som er samlet inn. Når spleisen har nådd målet får de som har gitt penger automatisk tilbakemelding om at prosjektet er i mål.

-Det gir en god følelse å ha vært med på å bidra til et konkret prosjekt. Spleiser egner seg derfor best for konkrete formål som ikke er for omfattende. Anbefalingen er å starte Spleiser for enkeltobjekter som et nytt biljardbord framfor et nytt klubbhus. Store prosjekter bør heller «etappefinansieres», sier Hellestræ.

Jeg vil starte en Spleis